Redactia.ro
Home » Monden » Prințul Harry și Meghan Markle, părinți pentru a doua oară. Ce nume inedit au ales cei doi

Prințul Harry și Meghan Markle, părinți pentru a doua oară. Ce nume inedit au ales cei doi

GALERIE FOTO (2)

Prințul Harry și Meghan Markle au devenit părinți pentru adoua oară. Fetița lor mult așteptată s-a născut vineri, la un spital din Santa Barbara, California, în jurul orei locale 11:40.

Regina, Prințul de Wales și Ducesa de Cornwall și Ducele și Ducesa de Cambridge au fost informați și sunt încântați de știri.„, a fost mesajul transmis de Palatul Buckingham.

Prințul Harry și Meghan Markle au ales un nume inedit pentru prima lor fetiță, anume Lilibet Diana. Prințul Harry și Meghan au spus că i-au pus celui de-al doilea copil numele de Lilibet după porecla familiei regale pentru Regină, străbunica bebelușului. Al doilea nume, Diana, a fost ales pentru a-și onora „iubita bunică răposată”, prințesa de Wales.

Pe 4 iunie, am fost binecuvântați de sosirea fiicei noastre, Lili. Ea este mai mult decât ne-am fi putut imagina vreodată. Suntem recunoscători pentru iubirea și rugăciunile pentru noi de pe tot globul. Vă mulțumim pentru bunătatea și sprijinul vostru în această perioadă foarte specială pentru familia noastră.„, a fost mesajul transmis de către Prințul Harry și Meghan Markle.

Felicitări lui Harry, Meghan și Archie pentru sosirea bebelușului Lilibet Diana. Le doresc tuturor bine în acest moment special.„, a fost mesajul transmis de către tatăl lui Harry, Prințul de Wales.

Suntem cu toții încântați de vestea fericită a sosirii bebelușului Lili.„, au transmis Kate Middleton și Prințul William.

Lilibet Diana este a 11-a strănepoată a Reginei Elisabeta a II-a și este a opta în linia de succesiune la tronul Marii Britanii și Irlandei de Nord și al celorlalte țări al cărei șef de stat este Elisabeta a II-a.

Scandalul de la Casa Regală nu s-a terminat. Meghan Markle acuzată că îl abuzează emoțional pe Prințul Harry

Cu toate că Meghan Markle și prințul Harry fac tot ce le stă în putere pentru a nu mai isca noi scandaluri legate de Familia Regală, se pare că aceștia nu reușec să nu intre în atenția presei cu noi subiecte scandaloase. Meghan Markle este acuzată de mai multe persoane că îl șantajează emoțional pe soțul ei.

Nu vă pot spune cât este de clar că Prințul Harry se află într-o relație abuzivă din punct de vedere emoțional. Meghan are grijă ca Harry să creadă că ea este o reîncarnare a mamei lui (n.r. – Prințesa Diana) și că, de data aceasta, el o va putea salva. E foarte dificil de urmărit. Încetați, vă rog, să-l mai puneți în lumina reflectoarelor.„, a fost mesajul postat de o jurnalistă pe contul personal Twitter.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini