Redactia.ro
Home » Monden » Scandalul de la Casa Regală nu s-a terminat. Meghan Markle acuzată că îl abuzează emoțional pe Prințul Harry

Scandalul de la Casa Regală nu s-a terminat. Meghan Markle acuzată că îl abuzează emoțional pe Prințul Harry

Se pare că scandalurile de la Casa Regală se țin lanț, toate în jurul actriței Meghan Markle. Ultima acuzație care îi este adusă soției Prințului Harry este de abuz sentimental.

Cu toate că Meghan Markle și prințul Harry fac tot ce le stă în putere pentru a nu mai isca noi scandaluri legate de Familia Regală, se pare că aceștia nu reușec să nu intre în atenția presei cu noi subiecte scandaloase. Meghan Markle este acuzată de mai multe persoane că îl șantajează emoțional pe soțul ei.

O jurnalistă o acuză vehement pe Meghan Markle că îl abuzează sentimental pe soțul ei, inducându-i acestuia că ea este o victimă care trebuie să fie salvată, trezindu-i prințului sentimente legate de pierderea mamei sale, Prințesa Diana. Candace îi sfătuiește pe fanii cuplului să nu mai asculte nimic din ce spun aceștia pentru că fosta actriță îl manipulează foarte mult pe prinț în căsnicia lor.

Nu vă pot spune cât este de clar că Prințul Harry se află într-o relație abuzivă din punct de vedere emoțional. Meghan are grijă ca Harry să creadă că ea este o reîncarnare a mamei lui (n.r. – Prințesa Diana) și că, de data aceasta, el o va putea salva. E foarte dificil de urmărit. Încetați, vă rog, să-l mai puneți în lumina reflectoarelor.„, a fost mesajul postat de o jurnalistă pe contul personal Twitter.

El e complet izolat de famile și de țara natală și crede că așa trebuie să fie pentru a-și salva mama de la moarte din nou. Acestea sunt semne clasice de abuz emotional și de *nevroza de transfer. Oprah trebuie să înceteze acum (n.r. – cu interviurile). Harry trebuie salvat de Meghan.„, a fost continuarea mesajului publicat de Candace pe Twitter.

Meghan Markle a vrut să se sinucidă când era însărcinată cu primul copil

Prințul Harry a dezvăluit pentru o publicație din presa tabloid că soția sa i-a mărturisit că vrea să își pun capăt zilelor în perioada în care era însărcinată cu primul lor copil.

Meghan a decis să-mi împărtășească gândurile sale sinucigașe și aspectele practice ale modului în care avea să-și sfârșească viața. Cel mai înspăimântător lucru pentru ea a fost claritatea gândurilor. Nu era nebună, nu se automedica, fie prin pastile sau prin alcool. Era complet sănătoasă. Totuși, în liniștea nopții, aceste gânduri o trezeau.„, a declarat Prințul Harry într-un interviu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: