Redactia.ro
Home » Monden » Meghan Markle, „salvată” de Harry înainte să facă un gest necugetat. Cum a reacționat Casa Regală

Meghan Markle, „salvată” de Harry înainte să facă un gest necugetat. Cum a reacționat Casa Regală

GALERIE FOTO (2) Meghan Markle, salvată de Harry înainte să facă un gest necugetat.

Meghan Markle, „salvată” de Harry înainte să facă un gest necugetat. Soția lui Harry a trecut prin moment cumplite înainte de a-l naște pe Archy, primul ei copil. În documentarul marca Oprah Winfrey „The Me You Can’t See”, Harry a făcut declarații năucitoare despre momentul în care Meghan l-a anunțat că are gânduri sinucigașe.

Meghan Markle, „salvată” de Harry înainte să facă un gest necugetat. Cum a reacționat Casa Regală

Meghan Markle, la un pas să comită un gest necugetat. Fosta actriță a trăit momente dificile care au îndemnat-o, la un moment dat, să recurgă la un gest necugetat. Din fericire, printul Harry a reușit să o salveze. Meghan Markle i-a recunoscut soțului ei că a vrut să se sinucidă când era însărcinată cu fiul lor, Archie. Prințul Harry a făcut aceste dezvăluiri în documentarul marca Oprah Winfrey „The Me You Can’t See”. Nepotul reginei Elisabeta a II-a a vorbit despre problemele pe care fosta actriță le-a avut, dar pe care a reușit să le depășească, pentru a nu-l mai supune sentimentului de a mai pierde o persoană iubită, cum s-a întâmplat în cazul mamei sale, Prințesa Diana.

Deși el și Meghan Markle nu mai fac parte din Casa Regală, destăinurile făcute de Harry ar putea zgudui din nou familia Regală. Și Meghan a recunoscut, în cadrul interviului cu celebra prezentatoare, că s-a confruntat cu tulburări de ordin psihic, dorindu-și să-și pună capăt zilelor. Acest lucru se întâmpla în perioada în care locuia în Marea Britanie și era însărcinată cu Archie. Ducesa de Sussex a declarat că nu a fost lăsată să primească ajutor specializat, fiind nevoită să se descurce singură cu aceste probleme grave. „Meghan a decis să-mi împărtășească gândurile sale sinucigașe și aspectele practice ale modului în care avea să-și sfârșească viața. Cel mai înspăimântător lucru pentru ea a fost claritatea gândurilor. Nu era nebună, nu se automedica, fie prin pastile sau prin alcool. Era complet sănătoasă. Totuși, în liniștea nopții, aceste gânduri o trezeau”, a declarat Harry.

Meghan, in perioada in care era insarcinata cu Archie

Cum i-a spus Meghan lui Harry despre „gândurile negre”

Meghan Markle a declarat că i-a spus soțului său, Prințul Harry că nu mai dorește să mai fie în viață înainte de a încerca să-și pună capăt zilelor. Harry fiind și motivul pentru fosta actriță a renunțat la gândurile sinucigașe. Acesteia i-a fost teamă ca nu cumva fiul cel mic al Prințesei Diana să sufere din nou. Șocul pierderii mamei sale, în anul 1997, l-a supus pe Harry la numeroase traume. „Lucrul care a împiedicat-o a fost cât de nedrept ar fi pentru mine, după tot ce i s-a întâmplat mamei, să fiu pus acum în situația de a pierde o altă femeie din viața mea, cu un copil în pântece, copilul nostru”, a spus Harry.

Harry a declarat că în perioada în care soția sa se afla într-o perioadă grea, familia sa nu i-a oferit niciun fel de ajutor, având în vedere că Meghan avea deja gânduri sinucigașe. „Am crezut că familia mea va ajuta, dar fiecare întrebare, cerere, avertisment, oricare ar fi fost el, era întâmpinat cu liniște totală și neglijare totală”, a spus el.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: