Redactia.ro
Home » Știri » Cum a trecut Prințul Harry peste moartea mamei sale! ”Obișnuiam să beau într-o seară cât alții într-o săptămână”

Cum a trecut Prințul Harry peste moartea mamei sale! ”Obișnuiam să beau într-o seară cât alții într-o săptămână”

Cum a trecut Prințul Harry peste moartea mamei sale! ”Obișnuiam să beau într-o seară cât alții într-o săptămână”

Prințul Harry a vorbit despre trauma pe care a avut din cauza morții mamei sale, spunând că alcoolul a fost prietenul lui în toată această perioadă!

Cum a trecut Prințul Harry peste moartea mamei sale! ”Obișnuiam să beau într-o seară cât alții într-o săptămână”

Harry a făcut dezvăluirile în fața lui Oprah Winfrey, în cadrul unei serii de emisiuni despre sănătatea mintală. Prințul britanic a vorbit și despre starea de anxietate și atacurile de panică pe care le-a avut în calitate de membru al familiei regale, precum și despre experiența înmormântării mamei sale.

Ducele de Sussex a declarat că obișnuia să bea într-o singură seară cantitatea de alcool pe care alții o beau într-o săptămână pentru a încerca să treacă peste trauma morții mamei sale, informează BBC. Acesta susține că era dispus să ia și medicamente ”pentru a se simți altfel decât se simțea”, la peste 10 ani de la moartea prințesei Diana.

Tot în cadrul discuției cu Oprah, Prințul Harry a spus că intervalul 28-32 de ani a fost pentru el ”o perioadă de coșmar”, în care a avut atacuri de panică și a suferit de anxientate.

”Eram cu mintea în toate direcțiile. De fiecare dată când mă îmbrăcam în costum, pentru a-mi îndeplini sarcinile, mă uitam în oglindă și ziceam <<Gata, să pornim>>. Încă dinainte să ies pe ușă eram lac de transpirație. Nu știam dacă să stau sau să fug”, a declarat Harry.

Prințul Harry era dispus să facă orice pentru a își schimba starea

Diana, prințesă de Wales, a murit într-un accident de mașină, în timp ce era urmărită de fotografi în Paris, în august 1997. La înmormântarea mamei sale, Prințul Harry a mers în spatele sicriului, alături de fratele său, tatăl, unchiul și bunicul său.

”Cel mai bine îmi aduc aminte de sunetul potcoavelor cailor. Parcă mă aflam în afara corpului și mergeam alături de sicriu pentru că asta se așteptau oamenii să fac, arătând o zecime din emoția pe care toți își permiteau s-o arate: era mama mea – voi nici n-ați cunoscut-o”, a declarat Harry.

Prințul Harry, în vârstă de 36 de ani, a promovat discuțiile despre sănătatea mintală și a început recent să vorbească despre propriile sale experiențe. În luna martie, ducele de Sussex și soția lui Meghan Markle, au fost intervievați de Oprah despre viața lor în familia regală britanică și impactul avut asupra sănătății lor mintale.

Într-un podcast de săptămâna trecută, prințul Harry a spus că vrea ”să rupă cercul durerii! din copilăria sa când vine vorba de proprii săi copii și a dezvăluit că a făcut terapie. Ducele a mai spus că cea mai fericită perioadă a vieții sale au fost cei 10 ani în armata britanică, întrucât nu exista ”tratament special” pentru el.

De asemenea, Ducele de Sussex a spus că obișnuia să bea vineri sau sâmbătă seară cantitatea de alcool pe care oamenii o beau într-o săptămână. ”Nu pentru că îmi plăcea, ci pentru că încercam să ascund ceva. Eram dispus să beau, să iau medicamente, eram dispus să încerc să fac ceva ca să mă simt altfel decât mă simțeam”, a spus el.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: