Redactia.ro
Home » Știri » Meghan Markle a fost la un pas de suicid! Prințul Harry a spus totul despre drama familiei sale

Meghan Markle a fost la un pas de suicid! Prințul Harry a spus totul despre drama familiei sale

Meghan Markle a fost la un pas de suicid! Prințul Harry a spus totul despre drama familiei sale

Meghan Markle a fost la un pas să se sinucidă din cauza presiunilor din exterior! Prințul Harry a vorbit despre drama prin care a trecut familia lui.

Meghan Markle a fost la un pas de suicid! Prințul Harry a spus totul despre drama familiei sale

Meghan Markle a fost într-o stare care i-a șocat pe fanii cuplului britanic. Soția prințului Harry a fost la un pas să se sinucidă din cauza presiunilor din exterior și a schimbărilor uriașe petrecute în viața sa de când l-a cunoscut pe tatăl copilului său. Prințul Harry vine cu noi mărturii incredibile. Bărbatul susține că neglijența cu care a fost tratat subiectul sensibil cu privire la gândurile negre ale lui Markle e de nedescris.

În emisiunea „Eu pe care nu-l poți vedea”, prințul Harry a declarat că familia sa a încercat să-i împiedice pe el și soția sa să plece atunci când ea susținea că se află în această stare și că este la un pas de a-și lua viața, arată dailymail.co.uk. Mai mult, nepotul Reginei a mai mărturisit că incapacitatea familiei sale de a o ajuta pe mama copiilor săi este „unul dintre principalele motive pentru plecare”, susținând că cererile sale de ajutor au fost respinse și „neglijate”.

Prințul Harry a simțit că istoria se repetă

Aceste mărturisiri șocante și acuzații enorme la adresa Familiei Regale vin în urma altor dezvăluiri făcute de Meghan și Harry în celebrul interviu oferit jurnalistei Oprah Winfrey. Ducii de Sussex s-au simțit părăsiți de rudele sale și acesta este unul din „cele mai mari motive” ale acestora în dreptul renunțării la titluri.

De asemenea, Prințul Harry a declarat că a simțit cum istoria se repetă, spunând că se teme că ar putea să o piardă pe cea alături de care visează să-și petreacă toată viața așa cum a pierdut-o brusc și pe mama sa, Prințesa Diana.

”Sentimentul de a fi prins în familie, nu exista nicio opțiune de a pleca. În cele din urmă, când am luat acea decizie pentru familia mea, mi s-a spus totuși „Nu poți face asta” și este ca „Păi cât de rău trebuie să ajungă până când nu am voie să fac asta?”. Ea [n.r.Meghan] avea să-și pună capăt vieții. Nu ar trebui să ajungă la asta. Meghan a decis să-mi împărtășească gândurile sinucigașe și aspectele practice ale modului în care urma să-și pună capăt vieții”, a declarat Prințul Harry.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: