Redactia.ro
Home » Monden » Prințul Harry a spus adevărul! De ce a părăsit, de fapt, Casa Regală britanică

Prințul Harry a spus adevărul! De ce a părăsit, de fapt, Casa Regală britanică

GALERIE FOTO (5) Prințul Harry a spus adevărul!

Prințul Harry a spus adevărul! Prințul Harry a decis să se retragă de la Casa Regală britanică și s-a mutat alături de soția sa, Meghan Markle și fiul lor. Pentru prima oară, prințul Harry a vorbit deschis despre motivele care au dus la retragerea sa de la îndatoririle regale.

Prințul Harry a spus adevărul! De ce a părăsit, de fapt, Casa Regală britanică

Prințul Harry a spus adevărul! Anul trecut, Prințul Harry a decis să părăsească Casa Regală împreună cu soția sa, Meghan Markle și fiul lor. Fiul cel mic al Prințesei Diana a vorbit pentru prima oară despre această decizie într-un interviu pentru prezentatorul Tv, James Corden. Conform acestuia, fostul duce de Sussex a declarat că a ales să părăsească Casa Regală din cauza presiunilor pe care le punea presa pe ei, menționând că aceasta este mult prea toxică pentru el șo familia lui. Totodată, prințul Harry a declarat că îi distrugea sănătatea mintală. „Nu a fost vorba despre a pleca, ci de a face un pas înapoi”, a spus Harry, în vârstă de 36 de ani, explicând că trebuie să-și scoată familia de acolo. „A fost un mediu cu adevărat dificil, așa cum cred că mulți oameni au văzut. Știm cu toții cum poate fi presa britanică și îmi distrugea sănătatea mentală, e toxic. Am făcut ceea ce orice soț și ceea ce orice tată ar face ”, a mai spus Harry.

Referitor la revenirea lor în Casa Regală, Prințul Harry și Meghan Markle au anunțat că nu-și vor mai relua îndatoririle de membri ai familiei monarhice britanice. Împreună cu fiul lor Archie, Harry și Meghan au părăsit pentru totdeauna Casa Regală britanică. Regina Elisabeta a II-a a fost anunțată de hotărârea nepotului său de a nu-și reia activitățile și obligațiile impuse membrilor monarhiei. ″Ducele şi ducesa de Sussex i-au confirmat majestăţii sale regina că nu vor reveni ca membri cu îndatoriri în cadrul familiei regale. Deşi am primit decizia cu tristeţe, ducele şi ducesa vor rămâne în continuare membri mult iubiţi ai familiei regale″⁣, se arata în comunicatul emis de reprezentanți de la Palatul Buckingham.

Câți bani câștigă Printul Harry și Meghan Markle din contractele cu Netflix

După ce au plecat din Marea Britanie, Prințul Harry și Meghan Markle au anunțat, de curând, că așteaptă cel de-al doilea copil. Cei trei s-au mutat în sudul Californiei în 2020, semnând un contract de producție multianul cu Netflix Inc. Aceasta este considerat un prim pas major în vederea dobândirii independenței financiare față de familia regală britanică. Relația celor doi a devenit tot mai tensionată, iar cuplul a intentat mai multe procese împotriva mai multor tabloide și publicații din Marea Britanie.

De când au renunțat la Casa Regală, Harry și Meghan Markle au renunțat la funcția de membru al familiei regale, pentru a-și câștiga proprii bani în America. Acordurile primite de ei sunt estimate la peste 100 milioane de lire sterline, dar cuplului i s-a spus că intersele sale comerciale sunt incompatibile cu rolul lor și că trebuie să existe o relație de imparțialitate. „Lucrezi pentru monarhie, monarhia nu lucrează pentru tine, „ pe jumătate înăuntru, pe jumătate în afară” dorit de Sussex nu va funcționa. „Ideea lor inițială era să aibă un„ al treilea mod ”de a fi regal. Iar regina a spus pur și simplu„ nu, nu se poate” ar fi fost mesajul Reginei catre nepotul sau.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: