Redactia.ro
Home » Știri » Prințul Harry și Meghan Markle vor da în judecată un tabloid din Marea Britanie

Prințul Harry și Meghan Markle vor da în judecată un tabloid din Marea Britanie

GALERIE FOTO (2) Prințul Harry

Prințul Harry al Marii Britanii și ducesa Meghan Markle, au anunțat că vor da în judecată un tabloid britanic acuzat că ar fi editat și publicat în mod ilegal materiale despre Meghan.

Prințul Harry și Meghan Markle vor da în judecată un tabloid din Marea Britanie

Prințul Harry al Marii Britanii susține că va da în judecată compania mamă a publicației Mail on Sunday, Associated Newspapers, din cauza folosirii în mod eronat a unor informații private.

Din nefericire, soţia mea a devenit una dintre recentele victime ale unui tabloid britanic care porneşte campanii împotriva unor persoane fără a se gândi la consecinţe – o campanie care a escaladat în ultimul an, în timpul sarcinii sale şi în timpul creşterii fiului nostru„, a declarat prinţul Harry printr-un comunicat.

Prințul Harry susține că scrisoarea are un conținut ilegal și are intenția de a manipula cititorii. Conform unui purtător de cuvânt din Schillings, care o reprezintă pe ducesa de Sussex, prințul Harry și ducesa de Sussex, au început procedurile legale împotriva Mail On Sunday. De asemenea, în luna mai, Splash News și-a cerut scuze după ce a publicat imagini realizate din elicopter cu locuința prințului Harry.

Citeste si:Vești suprinzătoare despre Mario Iorgulescu. Ce s-a întâmplat în salonul în care este internat