Redactia.ro
Home » Știri » Vești suprinzătoare despre Mario Iorgulescu. Ce s-a întâmplat în salonul în care este internat

Vești suprinzătoare despre Mario Iorgulescu. Ce s-a întâmplat în salonul în care este internat

Mario Iorgulescu

Mario Iorgulescu se simte mai bine şi chiar a se poate deplasa prin salon, spun apropiații săi. Tânărul răspunde la tratament după ce a fost transferat de familie la o clinică privată din Milano.

Părinții săi au izbucnit în lacrimi, după ce au fost martori la unele scene emoționante, derulate chiar în salonul în care este internat tânărul de 24 de ani.

Un apropiat al familiei lui Gino Iorgulescu a povestit totul și a oferit informații despre starea de sănătate a lui Mario.

A făcut primii pași

Mario Iorgulescu se află internat de câteva zile într-o clinică privată din Milano. De curând a făcut primii pași datorită tratamentului care i-a fost administrat. În plus, fiul Gabrielei și al lui Gino Iorgulescu nu mai este hrănit artificial.

El a făcut progrese considerabile. Se mișcă prin salon, ajutat de cadrele medicale, dar și de persoane din familie, care îi sunt mereu aproape. Mario a început să se și hrănească pe cale normală și se speră ca situația lui să evolueze pe zi ce trece”, a declarat unul dintre apropiații familiei lui Gino Iorgulescu, relatează wowbiz.ro.

Transportul la spitalul din Milano a costat o avere

Mario Iorgulescu a fost transferat în urmă cu cinci zile la o clinică din Italia, deşi medicii de la Spitalul Elias nu şi-au dat acordul. Procurorii de caz au aflat de mutare, după ce fiul președintelui LPF a ajuns la clinica din Milano. Circa 10.000 de euro a costat transportul, scrie prosport.ro.

Reacția dură a tatălui lui Dani Vicol după ce Mario Iorgulescu a fost scos din țară

Parchetul Tribunalului Bucureşti a anunţat că a cerut Spitalului Elias o informare scrisă legată de transferul lui Mario Iorgulescu, dar nu a primit încă actele.

Procurorii au anunțat că urmărirea lui penală nu este împiedicată de faptul că a fost mutat la o clincă medicală din spațiul UE. Ancheta va continua!

A provocat un grav accident de mașină

Fiul lui Gino Iorgulescu este urmărit penal pentru ucidere din culpă şi conducere sub influenţa alcoolului şi a drogurilor.  Acum aproape trei săptămâni, acesta a fost internat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Elias, ca victimă a unui grav accident rutier.

Mario se deplasa cu un autoturism Aston Martin pe Șoseaua Chitilei dinspre Centura Capitalei către Pod Constanța. Tânărul a pierdut atunci controlul asupra volanului. A pătruns pe contrasens și s-a izbit de un alt autovehicul condus de un bărbat tot în vârstă de 24 ani, care a murit pe loc.

Mario avea o concentrație 1,96 g/l alcool pur în sânge la prima analiză. De asemenea, consumase cocaină.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: