Redactia.ro
Home » Știri » Reacția dură a tatălui lui Dani Vicol după ce Mario Iorgulescu a fost scos din țară

Reacția dură a tatălui lui Dani Vicol după ce Mario Iorgulescu a fost scos din țară

Reacția dură a tatălui lui Dani Vicol

Mario Iorgulescu a fost transferat, într-o absolută discreție, la o clinică din Milano, în ciuda sfaturilor oferite de medicii care se ocupau de cazul lui. Decizia părinților tinerilor i-a luat în surprindere și pe rudele victimei lui, care nu s-au abținut să nu comenteze cele întâmplate. Iată, așadar, reacția dură a tatălui lui Dani Vicol!

Mario Iorgulescu a ajuns luni dimineața la o clinică de top din Milano. Tatăl lui Dani Vicol, tânărul ucis în urma accidentului rutier, a fost printre primii care au comentat decizia. Acesta a avut o reacție dură vizavi de această hotărâre. El și și-a expus-o în direct, în cadrul știrilor TVR.

Reacția dură a tatălui lui Dani Vicol

Bărbatul a menționat că transferul tânărului într-un spital privat din Milano i se pare o decizie luată pe furiș. El speră, totuși, să i se facă dreptate copilului lui și e dispus să se lupte pentru o decizie favorabilă în instanță. ”Mi se pare ceva făcut pe furiș. Trebuia să anunțe, nu doar să-l ia din spital. Nu știu dacă ar putea scăpa de lege. Eu am încredere.”, a fost declarația tatălui lui Dani Vicol.

Medicii nu și-au dat acordul pe acest transfer

Amintim că medicii de la Spitalul Elias din Capitală, cei care s-au ocupat până luni de Mario Iorgulescu, nu și-au dat acordul pentru acest transfer. Specialiștii au menționat că starea lui de sănătate este în continuare critică și că un astfel de transfer i-ar pune viața în pericol. Chiar și așa, părinții lui Mario Iorgulescu au decis să-l mute într-un spital din Milano, privat, cu ajutorul unui avion împrumutat de Ministrul Sănătății din Trucia.  Din câte s-a aflat, costurile spitalizării în instituția din Milano se ridică la 100.000 de euro.

Citește și Gabriela Iorgulescu, mesaj acid pe Facebook pentru cei care îi judecă copilul

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: