Redactia.ro
Home » Știri » Povestea sfâșietoare a Lucreției: de 43 de ani trăiește cu speranța că fiica ei este în viață și o caută în fiecare zi

Povestea sfâșietoare a Lucreției: de 43 de ani trăiește cu speranța că fiica ei este în viață și o caută în fiecare zi

GALERIE FOTO (2) bebelus

O femeie din Cluj-Napoca și-a strigat durerea în cadrul unei emisiuni televizate și a povestit tragedia prin care trece de mai bine de patru decenii. Există un gând care nu îi dă pace și care o împiedică să-și trăiască viața așa cum și-ar dori. Iată povestea emoționantă a Lucreției.

Lucreția este de părere că fiica sa trăiește

Lucreția a dat naștere unei fetițe chiar în seara de Anul Nou, în anul 1979. A simțit că se apropia momentul nașterii, așadar a sunat la Ambulanță pentru a solicita ajutorul. Echipajul a sosit cu întârziere din cauza faptului că afară era ub viscol cumplit, iar stratul de zăpadă măsura aproape un metru.

Lucreția susține că fiica ei a venit pe lume la vârsta de șapte luni, dar că era perfect sănătoasă în momentul în care s-a născut. Lucreția și-a auzit fetița plângând o perioadă de timp. Medicii au luat-o de lângă ea, au spălat-o, au consultat-o pe micuță, apoi au revenit cu o veste care o urmărește și în ziua de astăzi pe Lucreția: fetița ei se stinsese.

Medicii nu i-au permis să vadă trupul neînsuflețit al fiicei sale

Deși a trecut atât de mult timp de la cele petrecute, Lucreția nu-și poate alunga din minte faptul că fiica sa nu a murit, ci că trăiește undeva, departe de ea. Femeia acuză medicii de faptul că nu au lăsat-o să vadă cadavrul fiicei sale. La ieșirea din spital a primit un certificat de naștere și unul de deces, fără explicații suplimentare, a povestit Lucreția, în platoul emisiunii «Acces Direct».

„La 7 luni mi s-a spus că era (n.r. nașterea). (…) I-a făcut certificat de naștere și de deces. (…) De ce ca mamă nu m-a pus să semnez sau să mi-o dea în brațe. (…) Pe mine nu m-a lăsat să vorbesc (n.r. soțul) «Să nu spui la nimeni că ai născut și că a murit fetița» (…) Nu îmi vine să cred că a murit pentru că eu nu am mai văzut-o”, a dezvăluit Lucreția.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini