Redactia.ro
Home » Știri » Povestea uimitoare a adolescentei care a supraviețuit atacului unui rechin

Povestea uimitoare a adolescentei care a supraviețuit atacului unui rechin

Addison Bethea, o adolescentă de 17 ani, a trecut printr-un real coșmar atunci când a fost atacată de un rechin. Surprinzător este modul în care aceasta a încercat să se apere și a reușit să supraviețuiască. Era la vânătoare de scoici în apele de pe plaja Keaton, Florida, când un rechin s-a prins de carnea ei.

Povestea uimitoare a adolescentei care a supraviețuit atacului unui rechin

„Nu știam exact ce să fac, dar știam că ar trebui să-i lovești în nas pentru a-i îndepărta de pe tine, iar eu nu puteam să-i dau un pumn în nas. Așa că tocmai am început să-i dau picioare în față, apoi i-am înțepat ochii și am încercat să-l împing de pe mine, apoi mi-a mușcat piciorul”, a spus tânăra pentru CNN.

Ea a țipat după ajutor, iar fratele ei Rhett Willingham, pompier/EMT, a auzit-o. „Am auzit-o făcând gălăgie, aproape de parcă ceva a speriat-o. M-am ridicat, m-am uitat și n-am văzut-o. Apoi a venit din apă și am văzut rechinul și sângele și toate cele întâmplate. Am înotat acolo și am doborât rechinul.”, a spus fratele adolescentei.

Povestea uimitoare a adolescentei care a supraviețuit atacului unui rechin

După ce fratele ei a doborât rechinul, Willingham și-a ajutat sora aplicându-i un garou pe picior pentru a opri sângerarea. Cei doi au povestit momentele tulburătoare într-un interviu din patul de spital din Tallahassee Memorial Hospital. Acolo, Addison era tratată pentru rănile ei.

Oficiul Șerifului din comitatul Taylor a confirmat într-o postare pe rețelele de socializare că o tânără „a suferit o mușcătură de rechin în timp ce pescuia lângă Insula Grassy într-o apă adâncă de aproximativ 5 metri”.

„Mușcătura a provocat leziuni devastatoare ale țesutului moale din piciorul drept. Echipa de traumatologie a TMH a stabilizat-o, iar chirurgul traumatolog a efectuat o intervenție chirurgicală de urgență cu scopul de a restabili fluxul de sânge la picior”, au declarat oficialii spitalului.

Chiar dacă este programată să i se amputeze piciorul deasupra genunchiului, adolescenta părea optimistă. Patul ei de spital este plin de rechini de pluș. „În final, o să fie mult mai ușor. Sunt încântată pentru asta, să fiu sincer. M-am săturat să stau tot timpul în pat. Toți cei care mă cunosc știu că iau umor în toate, așa că, da, îmi plac doar rechinii umpluți”, a spus ea, conform CNN.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: