Redactia.ro
Home » Stil de viață » Povestea uimitoare de iubire a unui actor celebru. Simona s-a îndrăgostit de el când avea 7 ani, dar s-au căsătorit 30 de ani mai târziu

Povestea uimitoare de iubire a unui actor celebru. Simona s-a îndrăgostit de el când avea 7 ani, dar s-au căsătorit 30 de ani mai târziu

Povestea de iubire dintre Alexandru Repan și soția sa.

Povestea de dragoste dintre celebrul actor român Alexandru Repan și soția sa Simona este una care pare desprinsă direct din scenariile de film, demonstrând că iubirea poate învinge orice obstacol, inclusiv timpul și diferențele de vârstă. Cei doi s-au cunoscut într-un mod cu totul neobișnuit, Simona fiind îndrăgostită de Alexandru Repan încă de la vârsta de 7 ani, după ce l-a văzut pe scenă, iar destinul i-a unit trei decenii mai târziu.

Cine este Alexandru Repan

Alexandru Repan, unul dintre cei mai apreciați și frumoși actori ai cinematografiei românești, a fost întotdeauna cunoscut pentru prezența sa scenică puternică și pentru talentul său actoricesc. Cu toate că a fost adorat de multe femei, actorul a ales să se căsătorească abia la vârsta de 50 de ani și a devenit tată la 55, împlinindu-și astfel un vis de-o viață.

„Viaţa mea a fost aproape sub semnul destinului! Pentru că într-o iarnă a anului 1939, undeva pe Bulevardul Pache Protopopescu, o femeie află că a rămas însărcinată şi imediat s-a dus la Biserica Mătăsari. Se aşează în genunchi în faţa altarului şi îl roagă pe Dumnezeu trei dorinţe: „Doamne, fă să fie băiat, să fie frumos şi să se facă actor!”. În februarie 1940, acea femeie m-a născut pe mine”, mărturisea actorul.

Într-un interviu emoționant, Alexandru Repan a povestit cum mama sa și-a dorit nespus ca el să devină actor și să fie frumos. Rugăciunile ei au fost ascultate, iar Alexandru a devenit nu doar un actor de renume, dar și un bărbat care a reușit să atragă privirile și inimile spectatorilor săi.

Povestea de amor dintre Alexandru și Simona

Povestea de dragoste dintre Alexandru și Simona a început într-o seară de spectacol, când Simona, la vârsta de 7 ani, l-a văzut pe Alexandru pe scenă și s-a îndrăgostit instantaneu de el. Treizeci de ani mai târziu, dragostea lor a înflorit, iar cei doi s-au căsătorit, formând o familie împreună.

Simona Repan își amintește cu drag de prima lor întâlnire și de momentul în care, fiind încă un copil, s-a întrebat dacă Alexandru Repan este însurat, visând să îi devină soție. Această dragoste neobișnuită, care a început în copilărie, a rezistat probei timpului și a devenit o poveste de dragoste realizată.

„Juca în spectacolul „Craii de Curtea Veche”, probabil că știți, era un one-man-show pe care Alexandru Repan îl făcea cu mare succes. Prietena mea m-a trecut prin culise în sală.

În culise l-am văzut, își lega lavaliera. Era o lavalieră mov, și-acum o țin minte. Și a început să țipe la Ileana, că „de ce a adus copilul ăsta, care n-o să înțeleagă nimic din spectacol și oricum o să facă gălăgie!” Am fost foarte revoltată la momentul acela, cum adică credea el că eu nu o să înțeleg nimic din spectacol? Am intrat în sală, evident că nu am înțeles nimic din spectacol, dar am stat cuminte pentru că îmi era frică de vocea aia care tunase înainte”, și-a amintit Simona Repan prima sa întâlnire cu marele actor.

Alexandru și Simona Repan au împărtășit nu doar o pasiune comună pentru teatru, dar și o conexiune emoțională profundă care i-a unit pe viață. Alexandru Repan consideră că copiii lor sunt îngerii trimiși de sus pentru a le alina nefericirea existențială, reflectând asupra sensului profund și al bucuriei pe care familia i-a adus-o în viață.

„La plecare, mergeam spre casă, și acum țin minte, eram în stația tramvaiului 2 de la Gara de Nord. Era seară și ploua și am întrebat-o pe Ileana dacă Alexandru Repan e însurat. Ea mi-a zis că nu și am spus că trebuie să fie foarte inteligent.

Nici acum nu țin minte, nu pot să înțeleg ce a fost în capul meu de copil de 7ani, ce conexiuni am făcut eu între inteligența domnului Repan și celibatul dumnealui de la vremea aceea.

Acum este tatăl băieților mei, lucru pentru care îi mulțumesc. Pentru asta și pentru o parte din ce sunt eu acum”, a mai mărturisit Simona Repan.

Povestea lor incredibilă este un testament al faptului că iubirea adevărată există și că, uneori, cele mai frumoase povești de dragoste se întâmplă în viața reală, nu doar pe ecranul mare sau în cărți. Această poveste de iubire dintre Alexandru și Simona Repan ne reamintește că, indiferent de obstacolele întâmpinate, dragostea poate triumfa.

„Eu, unul, cred că dacă o viață întreagă îl cauți pe Dumnezeu și nu reușești să-l găsești, te mulțumești și cu solii lui, cu îngerii. Copiii sunt îngerii noștri, trimiși de sus să ne mai aline ceva din nefericirea existențială”, mărturisea maestrul Alexandru Repan, potrivit adevarul.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: