Redactia.ro
Home » Știri » Povestea unui voluntar ISU care nu se teme de nimic: „Când e vorba de copii este cel mai greu…” FOTO

Povestea unui voluntar ISU care nu se teme de nimic: „Când e vorba de copii este cel mai greu…” FOTO

GALERIE FOTO (2)

Sorin este un voluntar ISU care reușește să emoționeze cu devotamentul său. Iată detaliile!

Povestea unui voluntar ISU care nu se teme de nimic

Sorin povestește că nu se teme de nimic și că ascultă mereu sfaturile colegilor:

„De fiecare dată mi-a plăcut să mă implic în astfel de lucruri, nu m-am gandit că ar fi un pericol. Îmi place să acţionez acolo unde este nevoie. Cum am aflat că este nevoie la spital, nu erau oameni, m-am oferit voluntar şi mi-a plăcut ceea ce am făcut. Am trăit mai mult la spital”, îşi aminteşte Sorin.

„Prima misiune m-a marcat cel mai mult, era un accident rutier. Am urmat exact sfaturile colegilor. De fiecare dată când sunt pe ambulanţă mi se spune exact şi clar ce trebuie să fac. Când e vorba de copii este cel mai greu, că şi noi suntem părinţi. Este foarte greu emoţional, dar şi în acele cazuri acţionăm ca la carte”, mai spune Sorin.

Colegii acestuia îl admiră pentru devotamentul și implicarea sa în timpul orelor de muncă: Sorin este mai mult decât un ajutor de nădejde. Nu ştiu dacă am văzut atâta pasiunea, atâta dăruire, atâta jertfă la un om care, cu atât mai mult, este voluntar. Tot ceea ce face o face pur şi simplu din dragoste de oameni. E un om scris cu litere de aur”, a adaugă Alin Găleată, purtător de cuvânt ISU Suceava.

A fost bodyguardul unor mari actori de la Hollywood

Sorin, la 41 de ani, are la activ peste 3.000 de ore de gardă și 400 de intervenții. Acesta a fost bodyguardul unor actori mari care au filmat diverse filme în țara noastră, precum Jason Statham, Dolph Lundgren, Tila Tequila, Colin Salmon.

Totodată, Sorin poate lucra pe orice tip de autospecială, atât pe cea de stingere a incendiilor, cât și pe cea de descarcerare sau pe ambulanța SMURD. Sorin este şi antrenor de kickboxing și component al lotului României, unde a excelat și a obținut medalia de bronz la Campionatele Mondiale Unificat de Kickbox, în anul 2018.

„Câteodată mă antrenez de două ori pe zi, două ore dimineaţă şi două ore seara. De obicei, 6-7 zile pe săptămână. Fac exerciţii de tip cardio, exerciţii high intensity şi cu greutăţi. Mă ajută să mă menţin în formă. De multe ori trebuie să transportăm persoane şi să îi ducem pe targă şi ne ajută să avem rezistenţă”, povesteşte el.

 

Sursa foto: Facebook

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: