Redactia.ro
Home » Știri » Poza cu doi refugiați din Ucraina, ajunși la Suceava, virală pe Internet. Ștefan Mandachi: “Așa arată dragostea”

Poza cu doi refugiați din Ucraina, ajunși la Suceava, virală pe Internet. Ștefan Mandachi: “Așa arată dragostea”

GALERIE FOTO (2)

Este imaginea care va face să curgă râuri de lacrimi în toată România. Cunoscutul antreprenor Ștefan Mandachi a postat o poză emoționant cu doi refugiați din Ucraina, ajunși la Suceava în fuga lor din calea războiului. Iar imaginea a devenit virală în timp record în mediul online.

Omul de afaceri Ștefan Mandachi și-a pus la dispoziția refugiaților hotelul din Suceava. Mai mult, a creat și un adăpost pentru animalele celor fugiți din calea războiului din Ucraina, pornit peste noapte asupra țării lor.

Poza cu doi refugiați din Ucraina, ajunși la Suceava. Ștefan Mandachi: “Așa arată dragostea”

Antreprenorul a postat o fotografie emoționantă cu doi refugiați ajunși la Suceava, pe 28 Februarie 2022, la Hotel Mandachi. Este vorba de doi oameni în vârstă, care au grijă unul de celălalt. Mai exact, bărbatul o ajută pe femeia cu mâna în gips să mănânce. Poza s-a viralizat imediat ce a fost postată.

Alături de poza, Ștefan Mandachi a scris și un mesaj emoționant: „Pace sau război, așa arată dragostea.”

Surprinzând un moment atât de emoționant, nu este de mirare că imaginea s-a viralizat într-un timp record.

Poza cu doi refugiați din Ucraina, ajunși la Suceava, virală pe Internet

Poza cu cei doi refugiați de la Suceava a fost distribuită masiv de internauții impresionați până la lacrimi de cele întâmplate cu poporul din țara vecină.

„O adolescentă surdo-mută a venit din Ucraina cu doi hamsteri “refugiați” într-o cutie, pe care nu i-a putut părăsi. Noroc că a stat departe de un motan arogant, care dormea pe un colț de saltea, alături de stăpânul lui, student marocan din Kiev) care se topea după el…. Și doamna de 70 ani care și-a rupt mâna în vamă și nu putea mânca.”

Nu putea mânca, dar un alt refugiat o ajuta. Am citit astea de vreo trei ori pe pagina de Facebook a lui Ștefan Mandachi (Îl știm. Șî eu, șî tu, mai toți îl știm ). Ștefan Mandachi și-a transformat hotelul în tabără pentru refugiați. Cazează zeci… ba nu, sute de oameni, le oferă hrană, un loc unde să își tragă sufletul, apoi îi ajută să plece unde vor ei să se ducă mai departe.

E un exercițiu fantastic să îți începi ziua aflând nu ce nenorociri s-au mai întâmplat în Ucraina peste noapte, ci cât de mult bine se face în exact același timp.”, este mesajul unei alte persoane care a adus în prim plan alte drame nebănuite ale ucrainienilor fugiți din calea bombardamentelor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: