Redactia.ro
Home » Știri » Poza de grup de la recepția oferită de Regina Elisabeta a II-a. Cum a apărut Prima Doamnă a României

Poza de grup de la recepția oferită de Regina Elisabeta a II-a. Cum a apărut Prima Doamnă a României

GALERIE FOTO (6) Poza de grup de la recepția oferită de Regina Elisabeta a II-a. Cum a apărut Prima Doamnă a României

Poza de grup de la recepția oferită de Regina Elisabeta a II-a. Președintele Klaus Iohannis a participat marți la recepția oferită de către Regina Elisabeta a II-a în onoarea șefilor de stat și de guvern care participă la Reuniunea NATO din Londra.

Poza de grup de la recepția oferită de Regina Elisabeta a II-a. Cum a fost îmbrăcată Prima Doamnă a României

Evenimentul organizat de Regina Elisabeta a II-a în onoarea șefilor de stat și de guvern a avut loc marți seară, la Palatul Buckingham. În urma recepției a fost făcută și o poză cu toți cei prezenți, Iohannis fiind așezat în partea dreapta, pe al treilea rând.

Regina Elisabeta a II-a și Prințul Charles au fost poziționați în primul rând, printre alții și președintele Donald Trump, secretarul general al NATO, James Stoltenberg, prim-ministrul britanic Boris Johnson, prim-ministrul canadian Justin Trudeau și președintele turc Tayyip Erdogan.

Iohannis a avut o discuție cu președintele american Trump, iar Carmen Iohannis a stat de vorba cu prima Doamnă a Americii. Suverana și prințul Charles i-au întâmpinat pe liderii NATO, apoi li s-au alăturat pentru o fotografie de familie.

Klaus Iohannis va sta în Londra în perioada 3-4 decembrie pentru a participa la summitul NATO. Apariția Primei Doamne a României a fost senzațională, acesta purtând o rochie neagră, simplă, emanând eleganță și stil.

Reuniunea NATO

Miercuri, șeful statului român va participa la reuniunea NATO la nivel înalt, unde va fi adoptată o declarație publică succintă, cu caracter strategic, care va acoperi principale progrese și preocupări la nivel înalt. Președintele României a fost invitat de Donald Trump la un mic dejun. Trump i-a invitat la discuții doar pe reprezentanții statelor care au alocat 2% din buget pentru APărare.

Citeste si:Caz șocant în România. Copii violați de proprii părinți în show-uri online pentru americani

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: