Redactia.ro
Home » Homepage » Caz șocant în România. Copii violați de proprii părinți în show-uri online pentru americani

Caz șocant în România. Copii violați de proprii părinți în show-uri online pentru americani

Caz șocant în România. Copii violați de proprii părinți în show-uri online pentru americani

Violați de proprii părinți. Caz șocant în România. Copii violați de proprii părinți în show-uri online pentru americani. 15 persoane sunt suspectate că au întreținut de mai multe ori relații sexuale cu proprii copii punând imaginile la dispoziția unor cetățeni americani, printr-o aplicație informatică. Procurorii DIICOT au descins la adresele acestora din București, Galați, Ialomița, Olt, Prahova și Iași.

Caz șocant în România. Copii violați de proprii părinți în show-uri online pentru americani

15 persoane sunt acuzate că au întreținut relații sexuale în repetate rânduri cu proprii copii și apoi puneau imaginile la dispoziția unor cetățeni americană, folosind o aplicație informatică. Cele 15 persoane sunt suspectate de viol, în formă continuată, corupere sexuală a minorilor și agresiune sexuală.

În cadrul filmărilor transmise pe internet au apărut inclusiv bebeluși de numai câteva luni.

Zeci de pedofili au fost descoperiți

Potrivit ȘtirilePro Tv, operațiunea a pornit în urmă cu trei ani, după ce două femei au fost văzute că își maltratau proprii copii, un bebeluș de patru luni, o fetiță de un an și un băiețel de trei ani. Așadar, procurorii DIICOT, cu ajutorul celor de la Europol și FBI, au cercetat și au descoperit zeci de pedofili de pe tot mapamondul care erau abonați la show-urile puse la dispoziție de români.

Anchetatorii au luat datele lor financiare și așa au văzut tranzacțiile făcute. Procurorii au ajuns la nu mai puțin de 23 de persoane, părinți și complici, care au fost trimiși deja în judecdată.

35 de copii au fost victimele părinților care satisfăceau plăcerile bolnave ale clienților care plăteau suma între 100 și 300 de euro pentru materialele video.

Marți, polițiștii Direcției de Combatare a Criminalității Organizate, împreună cu DIICOT, au efectuat 19 percheziții domiciliare, în București, Prahova, Galați, Iași și Olt la locuințele celor suspectați de pedofilie.

Și-au violat proprii copii

Conform unui comunicat al DIICOT, între 2014-2018, în cadrul unor spectacole pornografice oferite unor cetățeni americani, suspecții au întreținut acte sexuale orale cu proprii copii minori, cu vârste cuprinse între 4 și 9 ani, profitând că victimele nu se puteau apăra.

În urma perchezițiilor domiciliare, au fost ridicate 13 hard-disk-uti, trei unități8 de calculator, 13 tablete, 49 de telefoane mobile și 19 medii optice de stocare.

Citeste si:Președintele României va fi primit de regina Elisabeta a II-a la Palatul Buckingham

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: