Redactia.ro
Home » Homepage » Bunicul Luizei Melencu anunţă că va intra în greva foamei

Bunicul Luizei Melencu anunţă că va intra în greva foamei

bunicul luizei melencu

Familia Luizei Melencu a protestat astăzi în faţa DIICOT, în urma scandalului dintre Gheorghe Dincă şi avocaţi. Bărbatul suspectat că le-ar fi ucis pe Luiza şi pe Alexandra Măceşanu l-ar fi ameninţat pe Tonel Pop şi chiar ar fi sărit la bătaie.

În tot acest timp, bunicul Luizei se pregătește să intre în greva foamei. Bunicul Luizei a anunţat că va intra în greva foamei săptămâna viitoare, pentru a-şi arăta revolta faţă de modul în care autorităţile tratează cazul Caracal.

„Pentru mine e clar, fetele nu sunt moarte şi nu mă las până nu se merge şi pe varianta asta. Eu vă anunţ aici şi acum că intru în greva foamei. Merg în Piaţa Constituţiei şi intru în greva foamei”, a declarat bunicul Luizei Melencu la ieşirea de la DIICOT, potrivit antena3.ro.

Mama Luizei Melencu, audiență la șeful DIICOT

Monica Melencu, mama Luizei Melencu, a avut o audienţă la procurorul şef interimar al DIICOT, Giorgiana Hossu. „Ei nu iau în calcul decât o pistă, că fetele sunt moarte”, a spus Monica Melencu.

Un scandal imens s-a iscat și ieri după ce avocaţii familiei Melencu au acuzat procurorii că i-au permis lui Gheorghe Dincă să îi amenințe și să sară la bătaie.

„Dincă a început să ne amenințe, să facă scandal, să ne sperie”, a declarat Tonel Pop, pentru Mediafax. „Dincă a început să ne amenințe, să facă scandal, că dacă avem copii, că îi violează, dacă avem fete, turuia, făcea, se uita urât, gesticula. Atunci am spus că îi rog să intervină pe polițiști și procurori, pentru că este ultraj, este ilegal să ni se adreseze, este ilegal să ne amenințe”, a mai spus Pop, pentru sursa citată.

Loading...