Redactia.ro
Home » Știri » Luiza Melencu ar fi împlinit 19 ani astăzi! Ce mesaj i-a transmis mama ei

Luiza Melencu ar fi împlinit 19 ani astăzi! Ce mesaj i-a transmis mama ei

Luiza Melencu ar fi împlinit 19 ani astăzi! Ce mesaj i-a transmis mama ei

Luiza Melencu, ar fi împlinit astăzi vârsta de 19 ani. Familia i-a organizat o petrecere la care au fost invitați prietenii și colegii fetei.

Luiza Melencu ar fi împlinit 19 ani astăzi! Ce mesaj i-a transmis mama ei

Luiza Melencu, una dintre fetele răpite de Gheorghe Dincă, și despre care acesta susține că a ucis-o, ar fi împlinit astăzi, 19 ani. De ziua ei, mama și bunicii Luizei i-au organizat o petrecere în memoria tinerei, iar câțiva prieteni au venit acasă. Colegii de clasă ai tinerei au venit tocmai din Craiova pentru a fi alături de mama și bunicul fetei care a dispărut după ce a fost luată la ocazie de Gheorghe Dincă, bărbatul de 66 de ani.

Mama ei i-a transmis un mesaj sfâșietor. „Anul trecut pe timpul asta ne pregăteam de majorat, iar anul acesta nu putem să-i spunem nici măcar La mulți ani. Să sperăm că de acolo de unde este ne aude și urările noastre ajung la ea. I-am făcut ce își dorea ea în fiecare an, o mică petrecere. O să vină și sora ei, ea ști8e căt o iubim și să se întoarcă cât de curând acasă. Nu vremd ecât să-i spunem „La multi ani„, a declarat Monica Melencu.

Familia i-a organizat o petrecere de ziua ei

Membrii familiei Luizei Melencu cred că adolescenta este în viață și au încredere în fiecare zi că ea se va întoarce acasă. Mama Luziei, a spus că ea crede că Dincă a mințit când a spus că i-a omorât fiica și că anchetatorii ascund lucruri importante din dosar.

Nu ne-a determinat ceva anume, n-aveam cum să nu venim, a fost colega noastră. Speram să vină înapoi ori să o găsească. Am amenajat clasa frumos, am pus nișpte poze, atât, mai mult de atât nu ai ce să faci. N-am cuvinte, crede-mă!”, a spus un coleg de-al Luizei.

Citeste si:Horoscop 3 decembrie 2019. O zodie va avea probleme de comunicare

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: