Redactia.ro
Home » TV » Poze incendiare cu actrița Aida Economu din serialul „Profu”

Poze incendiare cu actrița Aida Economu din serialul „Profu”

GALERIE FOTO (6) Poze incendiare cu actrița Aida Economu din serialul "Profu" ,

Poze incendiare cu actrița Aida Economu. Aida Economu a devenit cunoscută după ce a primit rolul de profesoară în serialul Profu. Actrița a înnebunit toți bărbați cu formele ei, după ce a postat pe contul de instagram o serie de fotografii în care apare dezbrăcată.

Poze incendiare cu actrița Aida Economu din serialul „Profu” ,

Aida Economu, în vârstă de 33 de ani joacă rolul profesorei de Limba și literatura română în serialul Profu, difuzat de postul de televiziune Pro Tv. Actrița joacă alături de actorul Andi Vasluianu, care interpretează rolul Profului Mișu.

„Profa Ana Casian și este empatică și implicată. Când am citit scenariile prima dată, am rămas cu senzația că liceul ăsta la care ajunge să predea, Emil Gârleanu, e o școală și pentru ea. Ce-i drept, Mișu (Profu’) devine materia ei preferată la această școală, dar asta e altă discuție”, a declarat Aida Economu.

Aida Economu apariție incendiară

Actrița Aida Economu a postat câteva fotografii pe contul său de Instagram unde apare fără haine, iar acest lucru sigur a pus pe jar toți bărbații. Aida a primit multe aprecieri și mesaje din partea fanilor care au fost încântați de apariția ei. Actrița a postat și un mesaj frumos la pozele postate.

Căci femeile frumoase sunt iubite și după ce s-au dat, desfăcând picioarele ca niște bacante, și după ce au înșelat, și după ce au revenit. Și oricum, femeile care înseamnă destinul unui om, cele adevărate, care sunt foarte puține (căci restul sunt femele), își încep misterul după ce s-au răsturnat în patul bărbatului”, este citatul postat de Aida Economu.

„Draga mea, tu ești o femeie frumoasă! Mă bucură să văd femei frumoase, asumate”, i-a scris o admiratoare pe rețeaua de socializare, în timp ce o alta a comentat: „Eu zic că te risipești doar în România. Fă-ne mândri că suntem români la nivel internațional.

Citeste si:ATENȚIE! Un medicament pentru slăbit și Diabet, suspectat de moartea a 2.000 de oameni

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini