Redactia.ro
Home » Știri » Poze indecente în ruinele Sinagogii din Constanța. Comunitatea evreiască este indignată

Poze indecente în ruinele Sinagogii din Constanța. Comunitatea evreiască este indignată

GALERIE FOTO (5) Poze indecente în ruinele Sinagogii din Constanța. Comunitatea evreiască este indignată

Comunitatea evreiească din Constanța este înfuriată, după ce în mediul online au fost publicate poze în care o tânără apare în ipostaze indecente în ruinele Sinagogii din Constanța.

Poze indecente în ruinele Sinagogii din Constanța. Comunitatea evreiască este indignată

O tânără a publicat fotografii pe contul de Facebook cu ea produse în Sinagoga din Constanța, iar acest lucru a indignat comunitatea evreiască. Problema principală a fost faptul că tânăra a pozat în ipostaze indecente în interiorul Sinagogii.

Potrivit Mediafax, președintele Comunității Evreiești din Constanța a reacționat destul de dur, menționanând că protagonista pictorialului și fotograful au intrat fără permisiune în clădire.

Suntem indignați. Nu le-a dat nimnei acordul. Au intrat fraudulos. Sinagoga este de un an în custodia Companiei Naționale de Investiții. Am mai pus un lacăt și i-am rugat pe vecinii din zonă, care fac lucrări de reabilitare, să ne alerteze„, a declarat Sorin Lucian ionescu, președintele Comunității Evreiești din Constanța.

Fotografiile au fost șterse ulterior

Cel care a pozat-o pe tânără susține că a avut acordul unor muncitori din zonă pentru a intra în clădire, dar ulterior acesta a șters fotografiile au fost șterse. De asemenea, fotografiile au ajuns în atenția presei evreiești, fiind dezbătut în the Jerusalem Post, The Times of Israel sau Jewish Telegraphic Agency.

Lăcașul de cult a fost construit în anul 1911 în stil maur și a ajuns o ruină după ce a fost lăsată în paragină de peste 20 de ani. Sinagoga aparține Comunității Evreiești din Constanța și a fost predată în 2018 Companiei Naționale pentru Investiții în vederea restaurării.

Citeste si:A murit Iuliu Uțu. Fostul mare portar a murit la vârsta de 83 de ani

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini