Redactia.ro
Home » Știri » Poze rare cu iubita lui Pițurcă junior. Cum a apărut Cristina Ich la malul mării

Poze rare cu iubita lui Pițurcă junior. Cum a apărut Cristina Ich la malul mării

GALERIE FOTO (5) Cristina Ich și Alex Piturcă. Foto: Instagram

Cristina Ich, viitoarea noră a lui Victor Pițurcă, demonstrează că este lipsită de inhibiții. Frumoasa influenceră, care i-a dăruit un băiețel lui Pițurcă junior, a stârnit controverse prin ipostazele sale îndrăznețe într-o ședință foto realizată la malul mării. Corpul său a fost descris ca fiind de sirenă!

Cristina Ich și Alex Pițurcă, poveste de dragoste cu năbădăi

Împreună cu Alex, fiul fostului selecționer Victor Pițurcă, Cristina Ich trăiește o poveste de dragoste tumultoasă, marcată de despărțiri și împăcări repetate de-a lungul anilor. Fructul acestei iubiri este micuțul Noah, în vârstă de 4 ani.

Frumoasa influenceră este figura dominantă în viața lui Alex Pițurcă, care a reușit să stabilească o relație de lungă durată cu ea. Cristina Ich a surprins publicul cu o nouă ședință foto senzuală, realizată pe plaja unei destinații exotice în timpul unei vacanțe alături de fiul său Noah. Cu o apariție lipsită de inhibiții, a pozat topless, acoperindu-și sânii, într-o rochie transparentă ce evidenția formele sale.

Cristina Ich. Sursa foto: Instagram/Christina_Ich

Cristina Ich face terapie

În ultima perioadă, Cristina Ich și Alex Pițurcă au reușit să depășească obstacolele și să se împace, urmând sfatul lui Victor Pițurcă. Fostul selecționer și-a exprimat dorința ca Cristina să devină noră, subliniind importanța familiei pentru fiul său.

Cu toate acestea, în ciuda relației stabilite, Cristina Ich a dezvăluit recent că a început terapia pentru a-și îmbunătăți relația cu fiul lui Victor Pițurcă. Recunoaște că nu a excelat în relațiile sale anterioare și că încearcă să devină mai înțelegătoare și mai tolerantă.

Cristina Ich este un influencer extrem de popular în România, având un număr impresionant de 920.000 de urmăritori pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: