Redactia.ro
Home » Știri » Predicțiile unui astrolog la alegerile locale: ,,Va fi dezastru”. Cine sunt marii câștigători

Predicțiile unui astrolog la alegerile locale: ,,Va fi dezastru”. Cine sunt marii câștigători

Emoții mari la alegerile locale din 27 septembrie 2020. Este evident că aproape toți actualii primari visează la un nou mandat și fac orice pentru a-și păstra cald fotoliul pentru cel puțin încă patru ani. Cu bune și cu rele, toți primarii în funcție cred că au realizat imposibilul, dar vorba aia le mai trebuie cel puțin încă un mandat să aducă orașul la nivel european. Un astrolog a prevăzut deja dezastru pentru ziua de mâine.

PREDICȚII PENTRU ALEGERILE LOCALE DIN ROMÂNIA

Astrologul Dumitru Paraschiv, a prevestit pentru crisana.ro, că la alegerile locale vor fi înregistrate un număr mic de participanți. Specialistul nu vede mari schimbări în situația actuală, având în vedere că prezența la slab nu va fi una foarte mare, după cum spune.

Iată cele mai importante previziuni ale astrologului

  • Partidul Naţional Liberal va câştiga majoritatea, în general, în Transilvania şi provinciile istorice din Nordul şi Vestul acesteia: Maramureş, Crişana, Banat.
  • Partidul Social-Democrat va obţine, în general, în aceleeşi zonă un procent mai slab decât la fostele alegeri locale.
    PNL va obţine rezultate semnificative în Muntenia şi în Nordul Moldovei.
  • Uniunea Salvaţi România va obţine mult mai puţine voturi, în general, decât la precedentele alegeri.
  • La Bucureşti, Nicuşor Dan va câştiga alegerile pentru funcţia de primar general, dacă nu se va mai continua campania cu denigrări şi diverse intimidări politice împotriva lui. Doamna Gabriela Firea este foarte posibil să devină primar general al Bucureştilor în urma rezultatului alegerilor din 27 septembrie.
  • La Sectorul 3 va fi votat primar Robert Negoiţă pentru un nou mandat.
  • La Sectorul 1, Bucureşti, o impresie bună va face tânăra candidată Ioana Constantin, de la Partidul Mişcării Populare, care se va clasa cel puţin pe locul 2. La Sectorul 6 va câştiga candidatul PNL.
  • În oraşul Cluj-Napoca PNL va fi câştigător. Emil Boc va obţine un nou mandat.

 

Loading...