Redactia.ro
Home » Știri » Boris Johnson a fost dus de urgență la spital. Premierul a fost depistat în urmă cu 10 zile cu COVID-19

Boris Johnson a fost dus de urgență la spital. Premierul a fost depistat în urmă cu 10 zile cu COVID-19

Boris Johnson infectat

Premierul Marii Britanii a fost internat de urgență la spital după ce în urmă cu 10 zile a fost testat pozitiv cu coronavirus. Potrivit unor surse, Boris Jonhnson acuza simptome avansate ale infecției.

Premierul Marii Britanii transportat de urgență la spital

Potrivit surselor BBC, premierul Boris JOhnson a fost internat în spital după ce ar fi acuzat simptome persistente ale infecției cu COVID-19.

Conform purtătorului de cuvânt al premierului, va rămâne internat peste noapte pentru investigații de rutină.

Este posibil să i se facă radiografii la plămâni, mai ales dacă acesta are probleme de respirație, și i se vor verifica funcțiile inimii printr-o electrocardigramă. De asemenea, i se vor lua analize de sânge pentru a verifica nivelul de oxigen, funcțiile hepatice și renale.

Premierul britanic le-a cerut duminică, tuturor britanicilor să păstreze distanța socială și să rămână în casă. Premierul Boris Johnson va rămâne la conducerea guvernului, dar ministrul de externe va conduce o reuniune pe tema COVID-19, în această dimineață.

Boris Johnson a fost confirmat cu coronavirus

Premierul a transmis că a avut simptome ușoare în ultimele 24 de ore și a decis să facă testul de coronavirus, care a avut rezultat pozitiv.

„În ultimele 24 de ore am dezvoltat simptome ușoare și am fost testat pozitiv pentru coronavirus. Acum mă autoizolez, dar voi continua să conduc guvernul prin videoconferință”, a scris premierul.

Boris Johnson, în vârstă de 55 de ani a făcut testul de Downing Street, reședința premierului. Vestea vine la o zi după ce Regatul Unit a anunțat decesul a 100 de persoane din cauza coronavirusului.

Downsting Street a transmis că premierul britanic a fost testat la indicația medicului său, profesorul Chris Whitty. Johnson se pare că a anunțat simptome ușoare joi, motiv pentru care i-a fost făcut testul pentru coronavirus.

Testul a fost efectuat de către personalul NHS Serviciul Național de Sănătate , iar rezultatul testului a fost pozitiv”, se mai precizează în declarație.

Prințul Charles a fost testat pozitiv cu coronavirus

Se pare că din calea pandemiei de coronavirus nu pot scăpa nici prinții. În urmă cu două zile, Casa Regală a anunțat oficial că Prințul Charles a fost testat pozitiv cu coronavirus.

Fiul cel mare al Reginei Elisabeta a II-a, Charles, în vârstă de 71 de ani, a prezentat simptome ușoare, acesta lucrând de acasă în ultimele zile.

De asemenea, soția sa, Camilla, a fost și ea testată pentru COVID-19, iar rezultatul a ieșit negativ.

Nu este posibil să se stabilească de la cine a luat coronavirusul Prințul, ținând cont de numărul mare de evenimente la care a participat în ultimele săptămâni”, au mai precizat reprezentanții Prințului de Wales.

Cea mai tânără pacienta care a murit din cauza coronavirusului este o tânără de 21 de ani din Marea Britanie. Chloe Middleton, din High Wycombe a murit în urmă cu o săptămână după ce a fost infectată cu coronavirus. Potrivit părinților tinerei, aceasta nu avea nicio problemă de sănătatea preexistentă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: