Redactia.ro
Home » TV » Premiile Emmy în 2020: nominalizați diverși, o ceremonie neobișnuită

Premiile Emmy în 2020: nominalizați diverși, o ceremonie neobișnuită

emmy

Joia trecută au fost anunțați nominalizații de anul acesta la premiile Emmy. Categoriile au fost prezentate live pe site-ul Emmys.com de Leslie Jones, Laverne Cox, Josh Gad si Tatiana Maslany. Seriile originale produse de Netflix au acumulat cele mai multe nominalizări (160), fiind urmate de cele de la HBO (110).

Streaming-ul domină și lasă în urmă broadcasting-ul

Deși nu a reușit să se aproprie de performanța lui Netflix, HBO este responsabil de show-ul cu cele mai multe nominalizări, mini-seria cu supereroi Watchmen (2019). Aproape se află și Succession (2018), cu 18 nominalizări, sau Ozark (2017), care a ajuns la egalitate.

Platforma Hulu s-a afirmat și ea în mare parte cu The Handmaids Tale (2017) și Normal People (2020), în timp ce Amazon s-a bazat pe comedia The Marvelous Mrs. Maisel (2017).

Cum rămâne cu televiziunea clasică? Toate programele au reușit să adune în total doar 121 de nominalizări, ceea ce evidențiază că serviciile de streaming reușesc să producă mai multe seriale de calitate. Producțiile difuzate numai la TV se afundă din ce în ce mai adânc în obscuritate.

Cum se va desfășura ceremonia

A 72-a ediție a Premiilor Emmy sunt programate să fie difuzate live pe 20 septembrie pe postul american ABC, fiind structurate diferit de show-u obișnuit. Cu siguranță cea mai mare parte a decernării premiilor se va baza pe mijloacele de comunicare online.

Jimmy Kimmel va fi gazda ceremoniei pentru a treia oară. Anunțându-și întoarcerea, Kimmel a părut la fel de confuz ca toată lumea cu privire la felul în care slujba sa se va desfășura anul acesta, scriind pe Twitter: „Nu știu unde o să fie sau ce o să fie și nici măcar de ce facem asta, dar o vom face și eu o voi prezenta.”

Producătorii au trimis o scrisoare celebrităților care vor apărea la ceremonie. Ei au precizat: „Construim cea mai bună echipă de tehnicieni, scenariști și producători care o să lucreze cu Jimmy Kimmel, cu voi și cu echipa voastră, pentru a ne asigura că vă putem filma”. Nu în ultimul rând, cei nominalizați au fost asigurați că vor arăta „fabulos”.

Premiile Emmy sunt incluzive

Din fericire, anul acesta se poate observa că lista nominalizaților este mai diversă. De fapt, un număr record de actori afro-americani au fost recunoscuți anul acesta, ei reprezentând 34.3% dintre toți cei nominalizați.

După prezentarea categoriilor, oamenii și-au exprimat entuziasmul pe rețelele de socializare: „Astăzi a fost o zi bună pentru toți cei care speră să câștige toți actorii de culoare la Emmys”, a scris o fană pe Twitter.

Puteți accesa lista completă a nominalizărilor AICI.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: