Redactia.ro
Home » Știri » Preot ucis într-un accident provocat de un șofer care s-a înecat cu o bomboană. Detalii tragice

Preot ucis într-un accident provocat de un șofer care s-a înecat cu o bomboană. Detalii tragice

Preot ucis într-un accident provocat de un șofer care s-a înecat cu o bomboană. Detalii tragice

Preot ucis într-un accident provocat de un șofer care s-a înecat cu o bomboană. Iată detaliile tragice!

Preot ucis într-un accident provocat de un șofer care s-a înecat cu o bomboană

O tragedie a avut loc în Zărnești, județul Brașov, unde un preot catolic a fost ucis într-un accident cutremurător. Un șofer de camion a pierdut controlul mașinii, intrând pe trotuar și lovind trei oameni. Bărbatul a declarat polițiștilor că s-a înecat cu o bomboană, iar acesta ar fi motivul pentru care a ajuns pe trotuar și a provocat tragedia.

Detalii tragice

Potrivit poliției, șoferul, un bărbat în vârstă de 53 de ani, a pătruns și a rulat parțial pe trotuar, lovind doi muncitori care efectuau lucrări de reparații la un imobil și un alt bărbat care circula pe trotuar. Toți cei trei au suferit leziuni corporale și au fost transportați la spital pentru tratament de specialitate. Din păcate, unul dintre răniți, un preot în vârstă de 72 de ani, a decedat în urma gravității leziunilor.

„În urma incidentului, cele trei persoane surprinse de autovehicul au suferit leziuni corporale și au fost transportate la o unitate medicală de urgență pentru sprijin de specialitate. Ulterior, din cauza leziunilor produse, una dintre persoanele accidentate, un bărbat în vârstă de 72 de ani, a decedat”, au precizat reprezentanții IPJ Brașov, potrivit RTV. 

Șoferul vinovat a declarat polițiștilor că, în timp ce se afla la volan, s-a înecat cu o bomboană, pierzând astfel controlul volanului și intrând pe trotuar. Ca urmare a acestui incident tragic, șoferul este acum subiectul unei anchete penale pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, fiind cercetat sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești. Tragedia ilustrează din nou pericolele asociate consumului de alimente sau obiecte în timpul conducere, subliniind nevoia de vigilență și responsabilitate în trafic.

 

Sursa foto: Poliția Română

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: