Redactia.ro
Home » Sport » Presa din Spania îi desființează pe tricolori!

Presa din Spania îi desființează pe tricolori!

Presa din Spania îi desființează pe tricolori

Presa din Spania îi desființează pe tricolori. După ce România a fost umilită pe Wanda Metropolitano, jurnaliștii iberici au scris pagini întregi.

Spania a călcat în picioare aseară echipa României, iar tricolorii au reușit să bată un record negativ. Naționala nu a mai încasat atâtea goluri în preliminarii, din 1962. Atunci Spania câștiga cu 6-0 în preliminariile EURO 1964. Luni seară, cei care au înscris în poarta lui Tătărușanu au fost Fabian Ruiz, Gerard Moreno cu o dublă, Mikel Oyarzabal și Adi Rus, autogol. După meci în presa din Spania au apărut articole întregi în care tricolorii sunt practic distruși. Șase fotbaliști nu au primit note din partea jurnaliștilor spanioli.

“Hagi, Coman și Puscas, roadele marelui succes de la Euro 2019, abia au putut trece de axul central format de Inigo Martinez și Sergio Ramos”, scriu ce de la AS.

„Românii au fost mereu la mila spaniolilor. Selecționata Spaniei a oferit un nou festival de goluri! Dacă la Cadiz am răpus Malta, la Madrid a fost România, o echipă mai puternică sau măcar cu un nume mai sonor. Totuși, românii n-au fost niciun moment rivalii Spaniei. Contra a fost depășit, nu înțelegea ce se întâmplă”, au scris cei de la Mundo Deportivo.

Mirel Rădoi îl poate înlocui pe Contra

Potrivit Gazetei Sporturilor, Mirel Rădoi poate prelta naționala României, chiar dacă nu are deocamdată licența Pro. Oficialii de la UEFA spun că un antrenor poate fi selecționer în cazul în care este înscris la cursurile pentru obținerea licenței Pro. Rădoi urmează în acest moment cursurile. Cei de la FRF mai au însă și alte nume în listă. Dan Petrescu, Gică Hagi sau Marius Șumudică.

„Data trecută, primii ofertați au fost Dan Petrescu și Hagi. A treia propunere a fost Cosmin Contra. Am fost transparenți, dar în fotbal există un risc, a încercat, nu a reușit. Acum vom vedea care sunt propunerile, le vom face publice. Aș fi un nebun să zic că nu sunt în vederi Petrescu și Hagi! Problema e să vrea și ei”, a declarat Mihai Stoichiță.

Citește și: Cosmin Contra şi-a anunţat demisia! Spania – România 5-0

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: