Redactia.ro
Home » Sport » Cosmin Contra şi-a anunţat demisia! Spania – România 5-0

Cosmin Contra şi-a anunţat demisia! Spania – România 5-0

Cosmin Contra şi-a anunţat demisia

Cosmin Contra şi-a anunţat demisia. După înfrângerea ruşinoasă de aseară în faţa echipei Spaniei, selecţionerul a anunţat că pleacă de la naţională.

La finalul meciului Spania – România 5-0, din preliminariile Euro 2020, Cosmin Contra şi-a anunţat plecarea de la echipa naţională. În discursul său a ţinut să le ceară scuze şi fanilor.

„Decizia este de a nu mai continua la echipa națională. Nu mi-am îndeplinit obiectivul și plec de la echipa națională. La un nivel așa înalt, trebuie să arătăm altfel. Nu știu dacă merg la tragerea la sorți. Vreau să îi mulțumesc lui Răzvan Burleanu, vreau să le cer scuze suporterilor pentru că nu am făcut mai mult, dar au fost și lucruri bune. Am meritat mai mult respect pentru ce am încercat să fac. Aș fi foarte fericit să se califice. Nu e treaba mea cine mă va înlocui”, a spus Contra, la Pro Tv.

După ce naţionala a ratat calificarea directă la turneul final foarte multe voci l-au criticat în termeni duri pe Cosmin Contra.

Contra şi-a criticat jucătorii

Cosmin Contra a fost nemulţumit de atitudinea jucătorilor săi din meciul cu Spania.

„Am întâlnit o echipă puternică, am aliniat o echipă tânără. Am avut ocazie la 1-0, dacă egalam, poate moralul jucătorilor ar fi fost altul. E o înfrângere dură. Am puterea să zâmbesc, nu îmi plac aceste înfrângeri, dar sunt atât de trist de nu am cuvinte. Poți pierde un meci împotriva Spaniei, dar nu poți să nu alergi, să nu le demonstrezi tuturor ce poți. Spania e mult mai bună decât echipa României. Adversarii ne-au bătut în atitudine. Este diferență mare între U21 și să joci la naționala mare”, a spus Contra.

Cine ar putea fi următorul selecţioner

În acest moment, şeful de la FRF ar avea mai multe variante pentru postul de selecţioner. În ultimele zile s-a vorbit despre aducerea lui Dan Petrescu, Gică Hagi, Mircea Lucescu, Mirel Rădoi sau Marius Șumudică. În urmă cu câteva zile, presa anunţa că ar fi avut loc deja o discuţie cu antrenorul campioanei României, Dan Petrescu. Vineri are loc tragerea la sorţi a play-off-ului Ligii Naţiunilor,ultima şansă a naţionalei României de a ajunge la Euro 2020.

Citeşte şi: Scandal în handbalul românesc! 3 jucătoare ar fi încălcat regulamentul WADA

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: