Redactia.ro
Home » Sport » Scandal în handbalul românesc! 3 jucătoare ar fi încălcat regulamentul WADA

Scandal în handbalul românesc! 3 jucătoare ar fi încălcat regulamentul WADA

Scandal în handbalul românesc

Scandal în handbalul românesc. Agenția Națională Antidoping acuză trei jucătoare că ar fi încălcat regulamentul.

Scandalul fără precedent din handbalul românesc vine chiar înaintea Campionatului Mondial din Japonia, care începe pe 30 decembrie. În acest moment Cristina Laslo, Bianca Bazaliu și Daria Bucur sunt suspectate de oficialii Agenției Națională Antidoping că ar fi recurs la terapia cu laser intravenos, una care este interzisă de regulamentul WADA, susține Gazeta Sporturilor. Toate cele trei handbaliste fac parte din echipa Corona Brașov, dar și din formația condusă de Tomas Ryde. Dacă se va dovedi că totul este adevărat, Corona Brașov va fi drastic sancționată. Tratamentul pe care l-ar fi folosit cele trei jucătoare de națională ajută la îmbunătățirea performanțelor.

Cristina Neagu merge la Mondiale

În urmă cu aproape un an, căpitanul naţionalei feminine a suferit o accidentare gravă în meciul României cu Ungaria de la Campionatul European de Handbal feminin din 2018. A suferit o ruptură de ligament încrucişat anterior iar recuperarea a durat ceva vreme. Acum a revenit în forță. Ieri, a arătat că este în formă maximă în deplasarea cu Rostov Don. Deși CSM a pierdut, Cristina Neagu, cea mai bună handbalistă a lumii a înscris de 8 ori contra rusoaicelor. A jucat doar 30 de minute, dar spune că este pregătită pentru mondiale.

„Am fix șase antrenamente și cinci meciuri. Totul s-a întâmplat foarte repede pentru mine. La echipa de club am dat tot ce am avut mai bun în aceste două săptămâni, asta o să fac și la Campionatul Mondial”, a spus handbalista.

Campionatul Mondial de handal feminin va avea loc între 30 noiembrie şi 15 decembrie în Japonia. Naţionala României face parte din Grupa C, alături de Ungaria, Muntenegru, Spania, Senegal şi Kazahstan. Pentru a ajunge la turneul preolimpic, România are nevoie de o clasare în primele şase echipe care nu au obţinut calificarea prin intermediul competiţiilor continental

Citește și: Neymar nu vrea să semneze cu PSG! Francezii i-au oferit un nou contract

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: