Redactia.ro
Home » Sport » Neymar nu vrea să semneze cu PSG! Francezii i-au oferit un nou contract

Neymar nu vrea să semneze cu PSG! Francezii i-au oferit un nou contract

Neymar nu vrea să semneze cu PSG

Neymar nu vrea să semneze cu PSG. Campioana Franței a încercat să ajungă la o înțelegere cu brazilianul, dar pe pare că acesta e decis să plece.

Neymar nu s-a răzgândit. Se pare că își dorește în continuare un transfer. Brazilianul mai are contract cu gruparea de pe Parc des Princes până în 2022. Potrivit jurnaliștilor de la Sport, i s-ar fi oferit o nouă înțelegere până în 2025, dar acesta nu pare tentat să semneze. În această vară a fost la un pas de a ajunge din nou la Barcelona. A fost însă blocat de președintele clubului, Nasser Al-Khelaifi. Nu și-a luat însă gândul de la echipa din Spania și încă speră ca în 2020, transferul să se poată realiza. Campioana Franței dorește să prelungească și contractele altor jucători. Thiago Silva, Marquinhos, Meunier şi Verratti.

Telenovela, Neymar!

În 2017, PSG a plătit 222 de milioane de euro celor de la Barcelona pentru a-l putea aduce pe brazilian în Franța. De atunci fotbalistul a evoluat în 63 de meciuri, și a marcat 55 de goluri în campionatul francez. În această vară a fost o adevărată telenovela în jurul transferului lui Neymar. Acesta a refuzat să mai joace pentru PSG, încercând mai multe metode pentru a părăsi echipa. Și spaniolii de la Barcelona au propus mai multe variante, pentru a-l readuce la echipă, dar până la urmă nu au reușit să se înțeleagă cu Nasser Al-Khelaifi. Pe lângă problemele legate de transfer, brazilianul a fost implicat și într-un caz de viol. A fost acuzat de o tânără că ar fi profitat de ea. După ce s-a plimbat pe la poliție de câteva ori, oamenii legii au decis că nu sunt suficiente dovezi pentru a-l pune sub acuzare.

Citește și: Cosmin Contra schimbă tactica! România-Spania, meciul fără miză

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: