Redactia.ro
Home » Sport » Cosmin Contra schimbă tactica! România-Spania, meciul fără miză

Cosmin Contra schimbă tactica! România-Spania, meciul fără miză

Cosmin Contra schimbă tactica

Cosmin Contra schimbă tactica. Se pare că la meciul din această seară de la Madrid, selecționerul vrea să revină la schema cu un atacant.

Cosmin Contra stă pe banca naționalei astăzi, probabil pentru ultima dată. Meciul care ar fi fost decisiv pentru calificarea României la EURO 2020, a devenit doar unul de palmares. După câte se pare selecționerul îi va trimite în teren ca titulari pe Răzvan Marin, Toșca, Hagi jr, Benzar și Burcă.

„Meciul contează foarte mult pentru noi. E important să încheiem anul bine, cu un rezultat pozitiv. Trebuie să facem ceva să ne îmbunătățim imaginea. Suedezii au fost peste noi din toate punctele de vedere și n-are rost să ne mai plângem. Ne-am câștigat locul din Liga Națiunilor, că nu ni l-a dat nimeni, și vom încerca să ne calificăm de acolo la Euro”, a declarat Stanciu la conferința de presă.

Contra atacat subtil de Hagi

Gheorghe Hagi a lăsat să se înțeleagă faptul că alegerile făcute de Cosmin Contra ar fi influențate de fina sa, Anamaria Prodan. Impresara a fost una dintre persoanele care i-au luat apărarea selecționerului după dezastrul de la națională.

“În doi ani ca selecționer, Contra a pierdut doar patru meciuri. Ceea ce se întâmplă e tipic românesc: să aștepți pe cineva la colț, ca să poți să-i dai în cap! Dacă mai avem o șansă de calificare la Euro, asta i se datorează și lui, fiindcă nu am fi jucat barajul din Liga Națiunilor”, a scris Anamaria Prodan pe contul ei de facebook.

La începutul mandatului lui Cosmin Contra, Gheorghe Hagi punea câteva întrebări subtile, referindu-se la selecția făcută.

„De ce ai ales așa, Cosmine? Ca să-i faci pe plac unei persoane care îți e dragă?”, spunea Hagi.

Drept răspuns Contra i-a convocat imediat pe Ianis Hagi, Tudor Băluță și Drăguș.

Citește și: Stefanos Tsitsipas s-a impus în Turneul Campionilor!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: