Redactia.ro
Home » Stil de viață » Presară sare în toată grădina! Efectul este imediat, nu te-ai fi așteptat la asta

Presară sare în toată grădina! Efectul este imediat, nu te-ai fi așteptat la asta

Presară sare în toată grădina! Efectul este imediat, nu te-ai fi așteptat la asta

Există o mulțime de trucuri la care putem apela pentru a avea o curte mai frumoasă, mai curată, dar de unele chiar nu am auzit! Află acum că sarea este cea care poate face minuni cu micul tău colț de rai de acasă. Are un efect magic și rapid, la care nu te-ai fi așteptat.

De ce să pui sare în grădină

Trucurile simple sunt la mare căutare, mai ales dacă nu necesită produse speciale, costisitoare. Pentru cea mai nouă tehnică ai nevoie doar de sare, care te va ajuta să ai o curte mult mai frumoasă. Puțini știau de efectul pe care îl are acest ingredient, dar efectele sunt miraculoase.

Mai exact, sarea este cel mai bun inamic al buruienilor și altor dăunători. Nu trebuie să depui foarte multe efort fizic pentru a scăpa de ele, să le cureți pe fiecare în parte, ci trebuie doar să iei o mână de sare și problema s-a rezolvat. Diluează 200 de grame în în 2 litri de apă, apoi stropește zona pe care vrei să o cureți. Îți va curăța plantele afectate de dăunători, dar va arde și ierburile nedorite din grădina ta.

Se poate aplica și pe suprafețe precum pavele, printre rosturile acestora, pe unde pot apărea mușchi. Poți chiar și să pui sare pe toată suprafața pe care vrei să o cureți, apoi să adaugi apă clocotită. Este o metodă simplă, deloc costisitoare și care dă rezultate în doar câteva zile.

Cum poți scăpa de buruieni

Mai există un alt ingredient din bucătărie, care te poate ajuta de orice urmă inestetică din curtea ta. Este un adevărat inamic al buruienilor, care nu mai lasă nicio urmă de acestea în grădina ta. Dacă buruienile sunt puternic înrădăcinate în sol și crezi că nu vor pieri așa de ușor, este recomandat să folosești și detergent de vase.

Astfel, pune două linguri de detergent de vase în oțetul alb(cantitatea o alegi tu, în funcție de cât de mult spațiu ai). Pune toată soluția într-un pulverizator și aplică amestecul la rădăcinile ierburilor din curte.  În scurt timp, vei observa că plantele se vor vesteji și vor rămâne frumoase florile și alte plantații pe care le ai.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: