Redactia.ro
Home » Știri » Președintele Klaus Iohannis a fost Moș Crăciun pentru copiii de la un centru de plasament

Președintele Klaus Iohannis a fost Moș Crăciun pentru copiii de la un centru de plasament

Președintele Klaus Iohannis a fost Moș Crăciun pentru copiii de un centru de plasament. Șeful statului Klaus Iohannis a vizitat miercuri, împreună cu ministrul Muncii, Casa de tip familial „Sf. Ștefan”, din sectorul 1 al Capitalei. Iohannis a adus cadouri copiilor, iar aceștia au cântat colinde.

Președintele Klaus Iohannis a fost Moș Crăciun pentru copiii de la un centru de plasament

Klaus Iohannis a vizitat astăzi împreună cu ministrul Muncii, Violeta Alexandru, casa de tip familial, „Sf. Ștefan” din sectorul 1 al Capitalei. Președintele a dus cadouri copiilor, iar aceștia au cântat colinde. Centrul oferă găzduire și asigură copiilor accesul, pe o perioadă determinată, la îngrijire, educaţie şi pregătire în vederea reintegrării sau integrării familiale şi includerii sociale.

La momentul actual, 23 de copii, cu vârste cuprinse între 5 și 16 ani, proveniți din familii aflate în situații de risc, locuiesc în casa de copii Sf. Ștefan.

Șeful statului le-a adus cadouri copiilor

Președintele României, este preocupat în mod constant de situația copiilor aflați în îngrijirea centrelor de plasament și caselor de tip familial din țară. Cu această ocazie, șeful statului își afirmă susținerea pentru dezinstituționalizare și pentru înlocuirea orfelinatelor și a instituțiilor de plasament.

De asemenea, liderul statului sprijină eforturile adminstrației publice și ale ONG-urilor cu activitate în domeniu care contribuie la îmbunătățirea condițiilor în care locuiesc și învață copiii din categoriile defavorizate.

M-am bucurat să mă întâlnesc astăzi cu copiii de la Casa de tip familial „Sf. Ștefan” din București, un model de centru…

Publicată de Klaus Iohannis pe Miercuri, 18 decembrie 2019

Citeste si:Horoscop 19 decembrie 2019. Se anunță o zi reușită pentru Berbeci

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: