Redactia.ro
Home » Știri » Președintele Klaus Iohannis s-a vaccinat cu a doua doză de ser anti-COVID. Administrația Prezidențială: „Se simte foarte bine”

Președintele Klaus Iohannis s-a vaccinat cu a doua doză de ser anti-COVID. Administrația Prezidențială: „Se simte foarte bine”

GALERIE FOTO (3)

Președintele Klaus Iohannis s-a vaccinat vineri cu a doua doză de vaccin anti-COVID, însă departe de ochii presei și a publicului. Administrația Prezidențială a făcut precizări cu privire la starea de sănătate a lui Iohannis. 

Președintele Klaus Iohannis s-a vaccinat cu a doua doză de ser anti-COVID

Șeful statului a primit doza de rapel, însă de această dată jurnaliștii nu au mai fost informați și prezenți, pentru a transmite în direct acțiunea. Preşedintele României s-a vaccinat, se simte foarte bine”a precizat Administrația Prezidențială.

Conform procedurii medicale, președintele Klaus Iohannis a primit prima doză a vaccinului anti-coronavirus dezvoltat de Pfizer și BioNTech în 15 ianuarie, iar a doua doză a fost administrată după 21 de zile. Șeful statului a primit rapelul în același centru unde  aprimit și prima doză, la centrul de imunizare din cadrul Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila”.

„Tocmai m-am vaccinat. Este o procedură simplă, nu doare și vreau să subliniez că acest vaccin este sigur, este eficient și recomand tuturor vaccinarea, a spus Klus Iohannis pe 15 ianuarie, după vaccinare.

Șeful statului a subliniat că, pe lângă vaccinare, este importantă și respectarea măsurilor de protecție,

Vaccinarea, împreună cu respectarea măsurilor de restricție, ne vor scoate din pandemie”, a adăugat șeful statului.

 

După vaccinarea președintelui mai multe glume au apărut în online

După ce s-a vaccinat, imaginile transmise de presă, cu brațul președintelui, au devenit virale pe Internet și au stârnit diverse reacții. Tilizatorii din mediul online au remarcat brațul ”lucrat” al președintelui  și au făcut glume cu privire la timpul pe  care Klaus Iohannis l-ar petrece la sala de forță.

Ca unul care se pricepe cât de cât la asta, pot spune sigur că la Cotroceni au sală de forță și cineva o și folosește”, a scris Marian Godină pe pagina de Facebook.

,,Cred ca dupa ce presedintele Iohannis si-a aratat astazi muschii, mai multi romani se vor apuca mai degraba de sala, decat sa se vaccineze!”,  a scris și jurnalistul Cosmin Stan pe pagina de Facebook.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: