Redactia.ro
Home » Monden » Pretențiile de divă ale Oanei Zăvoranu pe platourile de filmare

Pretențiile de divă ale Oanei Zăvoranu pe platourile de filmare

GALERIE FOTO (2)

Așa cum s-a întâmplat și acum 15 ani, în „Numai Iubirea”, Oana Zăvoranu se dovedește a fi destul de dificilă pe platourile de filmare. Potrivit unor surse din interior, pretențiile de divă ale Oanei Zăvoranu i-ar fi dat bătăi de cap producătoarei Ruxandra Ion.

Pretențiile de divă ale Oanei Zăvoranu

Deși nu are rolul principal în serialul „Sacrificiul”, personajul jucat ar face deliciul telespectatorilor. Din acest considerent, actriței îi sunt trecute cu vederea mai multe pretenții. Totuși, unele dintre ele i-au încercat răbdarea producătoarei Ruxandra Ion.

Una dintre aceste pretenții de divă ale Oanei Zăvoranu a fost faptul că aceasta a insistat să îmbrace pe micile ecrane haine create de ea. Și deși asta nu e o practică tocmai comună, actriței i s-a îndeplinit dorința.

Reclama la propriul parfum

Dacă să-și poarte propriile haine vi se pare exagerat, aflați că diva a cerut ca parfumul său să fie plasat în anumite cadre. Astfel încât, pe micile ecrane, o să se vadă, din când, și sticla de parfum „June 16”.

Mai mult de atât, Oana ar fi avut ceva probleme în a-și memora replicile, motiv pentru care a fost lăsată să improvizeze. Așa se face că jumătate din replicile personajului jucat de „divă” sunt de fapt chiar ale Oanei Zăvoranu. Un lucru total atipic!

Un alt lucru inedit e că personajul ei a fost scris pentru ea. Producătoarea i-a făcut chiar și același generic ca acum 15 ani, din „Numai Iubirea”. În „Sacrificiul”, Oana își face apariția cu un trandafir între buze.

La 15 ani diferență.

 

”Se răzbună pe fostul soț”

Cireașa de pe tort e faptul că actrița s-a distrat pe seama faptului că personajul jucat de ea avea divergențe cu persoane de etnie rromă. „Oana s-a distrat copios de câte ori jignea în film vreun rom, și lăsând să se înțeleagă că astfel se răzbună pe fostul ei soț, Pepe, despre care se știe că este de origină romă.”, a declarat o sursă pentru Cancan.ro.

 

Citește și Oana Zăvoranu revine la TV! Bruneta a confirmat: „Pot să vă spun atât…

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: