Redactia.ro
Home » Știri » Prețul gazelor a crescut cu 52% după invazia Rusiei în Ucraina. Bursele se prăbușesc

Prețul gazelor a crescut cu 52% după invazia Rusiei în Ucraina. Bursele se prăbușesc

Prețul gazelor a crescut cu 52% după invazia Rusiei în Ucraina.

Prețul gazelor a crescut cu 52% după invazia Rusiei în Ucraina. Vladimir Putin a anunțat, joi dimineața că atacă Ucraina. La scurt timp, militarii rușii au atacat statul ucrainean, iar mii de cetățeni au fugit, lăsându-și în urmă casele și chiar familiile. Agențiile de presă rusești anunță că prețul gazului a crescut cu 52% și a ajuns la nivelul de 1560 de dolari pe mia de metri cubi.

Prețul gazelor a crescut cu 52% după invazia Rusiei în Ucraina. Bursele se prăbușesc

Vladimir Putin a activat războiul împotriva Ucrainei, iar în aceste momente, soldații ruși atacă militarii ucraineni. Rușii au invadat orașele din Ucraina, iar oamenii fug disperați din calea atacurilor. Agențiile de presă rusești TASS și RIA Novosti, anunță că prețul gazului a crescut cu 52% și a ajuns la nivelul de 1560 de dolari pe mia de metri cubi. Bitcoin a coborât joi la cea mai scăzută valoare din ultima lună, după ce Rusia a atacat mai multe orașe din Ucraina. Acest lucru a declanșat o vânzare masivă de active riscante.

Cotația Bitcoin a coborât cu 7.9% până la 34.324 dolari, cel mai scăzut nivel de după 24 ianuarie. Atacul Rusiei a provocat o prăbușire a burselor din întreaga lume. „Am văzut ceea ce ne aşteptam să vedem, Bitcoin şi pieţele cripto urmează evoluţiile de pe burse. Toate lucrurile tind să se coreleze în situaţii de criză aşa că ne aşteptam la o situaţia similară în cazul de faţă, aşa că este posibil ca lucrurile să se agraveze în zilele următoare”,a declarat Jospeh Edwards, director de strategie la firma Solrise Group.Bursa de la Moscova a reluat operațiunile după o oprire temporară care a urmat anunțului privind începerea unei operațiuni militare ruse în Ucraina. Indicele MOEX înregistrează o scădere de 45,2%. Importurile de gaze ale României prin Ucraina se derulează normal şi, dacă vor fi întreruperi.„Nu sunt probleme cu importurile prin Ucraina. Noi ne-am pregătit pentru toate scenariile posibile şi vom face faţă oricărei situaţii. Alimentarea cu gaze a României nu va fi afectată”, a spus Sterian.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: