Redactia.ro
Home » Știri » Prețuri colosale la pește înainte de Buna Vestire. Românii trebuie să bage mâna adânc în buzunar dacă vor o bucățică

Prețuri colosale la pește înainte de Buna Vestire. Românii trebuie să bage mâna adânc în buzunar dacă vor o bucățică

GALERIE FOTO (2)

Într-o perioadă marcată de creșterea constantă a prețurilor, inclusiv cele pentru cele mai sfinte și tradiționale momente din viața românilor, festivalurile culinare devin subiect de dezbatere, iar cel pescăresc de la București nu face excepție. Deschis odată cu sărbătoarea Bunei Vestiri, acesta a atras atenția nu doar cu preparatele sale gustoase, ci și cu prețurile mai ridicate decât se așteptau vizitatorii.

Atmosfera plină de savoare și entuziasmul bucătarilor renumiți continuă să atragă mulțimi de vizitatori, demonstrând că pasiunea pentru gastronomie rămâne puternică în ciuda provocărilor economice. Toți bucureștenii pasionați de delicatesele preparate din pește sunt așteptați weekendul acesta în Sectorul 1, Alveola Kiseleff.

Preparate pescărești care mai de care

Potrivit informațiilor de la observatornews.ro, festivalul pescăresc de la București este o oportunitate excelentă pentru românii care doresc să se bucure de preparate delicioase din pește, mai ales în contextul Postului Paștelui și al dezlegării la pește de Buna Vestire. De la păstrăv și midii până la alte delicatese din pește, fiecare vizitator are posibilitatea să descopere un preparat care să îi încânte papilele gustative.

Cu toate acestea, în ciuda așteptărilor de a găsi preparate delicioase la prețuri accesibile, unii vizitatori au fost surprinși de nivelul ridicat al prețurilor. De exemplu, o simplă porție de scrumbie cu mămăligă și mujdei poate ajunge până la 40 de lei, iar anumite preparate pot depăși chiar și suma de 200 de lei!

Invitați special veniți de la Londra

Unul dintre vizitatorii notabili la festival a fost cunoscutul bucătar de pe rețeaua de socializare TikTok, Ovidiu Ţigănuş, cunoscut sub numele de Bărbosu. Acesta a venit special de la Londra pentru a savura deliciile oferite de festival și a împărtășit impresiile sale despre preparatele degustate.

„Avem aici un borş de peşte minunat, ia uitaţi, ce îi mai trebuie, doar nişte leuştean. Ăsta e secretul borşului de peşte, să avem peşte de Dunăre, cât mai diversificat, dacă putem. Se poate face şi cu un singur sortiment de peşte, că motto-ul meu este Dacă ai pui, dacă n-ai, nu pui! Hai noroc şi la mai mare, măi băieţi şi fete, vă pup!”, a fost declarația bucătarului din Londra pentru sursa menționată anterior.

Festivalul pescăresc de la București reprezintă un eveniment culinar apreciat de către iubitorii de pește, dar care poate ridica și întrebări privind accesibilitatea financiară a preparatelor oferite. Cu toate acestea, mulți reușesc să scoată ce mai au prin buzunare pentru a se bucura de o experiență pescărească de neuitat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: