Redactia.ro
Home » Știri » Prețuri uriașe la Aeroportul Otopeni. Suma amețitoare pe care trebuie să o plătești pe o merdenea

Prețuri uriașe la Aeroportul Otopeni. Suma amețitoare pe care trebuie să o plătești pe o merdenea

Cât costă o merdenea în aeroport. Sursă foto: Youtube

Prețurile exagerate din Aeroportul Otopeni din București au surprins mulți călători care nu se așteptau să plătească sume mai mari pentru mâncare decât în alte locații din oraș.

Cei care au avut impresia că restaurantele din centrul Capitalei sau cele de pe malul Lacului Herăstrău sunt cele care au cele mai piperate tarife s-au înșelat amarnic. Aeroportul Otopeni își deține supremăția când vine vorba de prețuri exagerate. Aici, prețurile pentru o simplă merdenea sau un sandviș sunt de departe mai mari decât cele din alte restaurante.

Oamenii se gândesc de două ori înainte de a achiziționa anumite produse

Odată ce ai trecut de procesul de check-in, ești întâmpinat de diverse magazine care te atrag cu o varietate de preparate. De la produse de patiserie la pizza sau mâncăruri tradiționale, toate îți fac cu ochiul înainte de îmbarcare.

Este surprinzător că, uneori, un sandviș poate ajunge să coste cât un bilet de avion către unele destinații din apropiere. Pe internet au fost viralizate numeroase videoclipuri în care românii exprimau uimirea față de prețurile practicate în Aeroportul Otopeni. Chiar dacă în București există numeroase patiserii și covrigării, niciuna dintre ele nu se ridică la nivelul tarifelor practicate în aeroport.

Prețurile exagerate la mâncare în Aeroportul Otopeni din București

De exemplu, o merdenea clasică care costă în general între 5 și 6 lei, ajunge să fie vândută cu 20 de lei în Aeroportul Otopeni. Nu doar merdenelele sunt la prețuri exagerate. În București, sandvișurile din patiserii costă în medie maxim 15 lei, în timp ce în aeroport acestea ajung la 55 de lei.

Nu numai produsele de patiserie sunt scumpe, ci și deserturile sau salatele, care pot avea prețuri cuprinse între 29 și 55 de lei. Pentru o cafea sau o sticlă de apă, călătorii sunt nevoiți să scoată din buzunar între 15 și 20 de lei. Nemulțumirile românilor au fost exprimate în mediul online, însă prețurile rămân neschimbate. Aeroportul Otopeni continuă să aibă unele dintre cele mai mari tarife, ceea ce îi determină pe mulți să evite zona cu mâncare, indiferent de atracția anumitor preparate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: