Redactia.ro
Home » Monden » Prezentatorul tv cu care s-a „iubit” Andreea Antonescu. Puțini au știut de idila lor

Prezentatorul tv cu care s-a „iubit” Andreea Antonescu. Puțini au știut de idila lor

GALERIE FOTO (2)

Andreea Antonescu este cunoscută în urma succesului pe care l-a avut alături de Andreea Bălan, cu trupa Andre. De-a lungul anilor, s-au creat multe aventuri amoroase în lumea mondenă din România. Unele vedete s-au cuplat, însă alții au făcut echipă doar pe plan profesional. La un moment dat, s-a zvonit că Andreea Antonescu ar fi avut o relație cu un cunoscut prezentator tv. 

Victor Slav și Andreea Antonescu au avut o relație?

Lumea mondenă e plină de picanterii! În ultimii ani, unele vedetele s-au cuplat fără ca nimeni să se aștepte. Una dintre poveștile care circulau prin showbiz îi avea ca protagoniști pe Andreea Antonescu și Victor Slav.

În trecut, cei doi și-au făcut de cap într-un parc de distracții, iar imaginile au stârnit controverse. Victor Slav, fostul prezentator de la meteo, și-a făcut intrarea în lumea mondenă în urma unei apariții într-un videoclip al celor două artiste.

Imagini incendiare cu cei doi

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu apărea, în urmă cu mai bine de 20 de ani, într-un videoclip al trupei Andre. Atunci, el a jucat rolul băiatului îndrăgostit de Andreea Antonescu.
Victor Slav și-a jucat foarte bine rolul, iar pe parcursul videoclipului au existat apropieri între el și Andreea Antonescu. Mai mult de atât, fostul prezentator tv a încercat să o îmbrățișeze și să o sărute la un moment dat. După acel episod, cei doi au rămas buni prieteni.
foto: captură video

Victor Slav participă la Asia Express cu iubita lui

Bianca Drăgușanu și Victor Slav, deși nu mai formează un cuplu, au împreună o fiică, Sofia, în vârstă de 8 ani. După divorțul lor, ambii au încercat să-și refacă viețile, dar relația pe care au avut-o a rămas un subiect fierbinte în presa mondenă din România.

Bianca, cunoscută pentru personalitatea sa explozivă și felul în care își apără familia, nu a ezitat să comenteze asupra noii relații a fostului ei soț cu Selina, o femeie care a stârnit interesul publicului încă de la primele apariții în „Asia Express”.

Într-un interviu recent, vedeta a vorbit deschis despre ceea ce știa de multă vreme: trecutul profesional al Selinei, despre care se zvonește că ar fi fost implicată în spectacole destinate adulților. Deși ar fi putut să-și exprime dezaprobarea, Bianca a ales un ton de toleranță, subliniind că fiecare persoană are un trecut și că acest aspect nu ar trebui să fie un criteriu de judecată.

„În general, îmi este greu să-mi las copilul cu o altă femeie, dar, pentru că am încredere în el, știu că face alegeri corecte, că e un bărbat cerebral și că fata stă cu el. Știam de acest detaliu despre ea, dar cred că, până la urmă, nu este de condamnat pentru că este o femeie care știe ce face. Fata mea e mare, nu mi-a spus niciodată nimic rău despre ea, nu are de ce să-mi fie frică”, a spus Bianca pentru Cancan.ro. 

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: