Redactia.ro
Home » Știri » Prezicatoarea Maria Ghiorghiu, detalii despre sotul mort. Cum l-a visat inainte sa…

Prezicatoarea Maria Ghiorghiu, detalii despre sotul mort. Cum l-a visat inainte sa…

Izolata la domiciliu, prezicatoarea Maria Ghiorghiu nu a putut sa isi conduca sotul pe ultimul drum. Ceea ce este cu adevarat cutremurator este faptul ca aceasta si-a visat sotul inainte de parastasul de 40 de zile.

Pandemia de coronavirus isi pune amprenta pe sufletele oamenilor intr-un mod cum nu ne-am fi imaginat. Faptul ca nu a putut sa isi ingroape sotul din cauza izolarii la domiciliu la care a fost supusa, a facut-o pe Maria Ghiorghiu sa isi verse oful pe retelele de socializare. “Aud un glas care îl striga pe nume pe soțul meu ”Acum să vină Mihail Ghiorghiu” Și văd dragii mei, o Incăpere mai sus de mine, o încăpere în Cer, în care oamenii stăteau la rând, până erau chemați de un glas divin. Când am auzit numele soțului, l-am și văzut în acea clipă, stand în fața cuiva nevăzut de mine. Văd o mâna care îi dă o lumânare aprinsă și o punguță mică din plastic, cât o palmă de mică. Soțul meu ia cu mâna dreapta punguța și lumânarea aprinsă, iar cu stânga, și-a șters lacrimile de pe obraji”, este marturisirea cutremuratoare despre visul pe care l-a avut prezicatoarea Maria Ghiorghiu.

Sotul Mariei Ghiorghiu a fost ingropat in pielea goala

Tot Maria Ghiorghiu este cea care marturiseste ca sotul ei, decedat de Covid-19 a fost ingropat fara haine pe el. Din pricina acestui lucru, prezicatoarea a avut iarasi un vis cutremurator, pe care l-a impartasit pe blogul personal: “Cu o seară înainte am auzit glasul soțului meu care mi-a spus așa: ”Mami, nu am haine”. Și nu avea sărăcuțul deoarece i s-a pus diagnosticul de COVID și l-au băgat gol într-un sac de nailon, apoi în sicriu. Am chemat un om necăjit la mine și i-am dat cele mai frumoase și mai noi haine ale soțului meu, l-am îmbrăcat de la șosete până la geacă și șapcă.”

Etichete: