Redactia.ro
Home » Monden » Prietena Alexandrei Stan a rupt tăcerea. Ce spune Beatrice Olaru despre presupusul divorț al artistei

Prietena Alexandrei Stan a rupt tăcerea. Ce spune Beatrice Olaru despre presupusul divorț al artistei

Alexandra Stan nu mai poartă verigheta.

De ceva vreme se zvonește că mariajul Alexandrei Stan alături de Emanuel a ajuns la final. Gesturile celor doi i-au dat de gol. Acum, buna prietenă a Alexandrei Stan, Beatrice Olaru a vorbit despre presupusul divorț al celor doi. Ce a declarat aceasta despre despărțirea anului.

Ce spune Beatrice Olaru despre presupusul divorț al Alexandrei Stan

Prietena Alexandrei Stan, Beatrice Olaru a fost prezentă în cadrul unei emisiuni televizate. Aceasta a vorbit despre viața ei, dar a fost întrebată și despre mariajul bunei sale prietene. De ceva timp se tot vorbește în presă despre un divorț al Alexandrei Stan. Beatrice Olaru a declarat că nu știe detalii despre asta și chiar dacă ar știi nu simte că este în măsură să discute despre acest subiect sensibil.

Și-a dorit discreție absolută. Mă bucură că a avut nunta așa cum și-a dorit-o. Noi avem un cerc comun, așa am ajuns să fim prietene. Nu știu detalii, și chiar dacă aș știi, nu sunt în măsură să vorbesc despre viața ei privată.„, a declarat Beatrice Olaru.

Cum s-au dat de gol Alexandra Stan și Emanuel

Zvonurile legate de divorț au apărut imediat după ce presa a observat faptul că ambii au șters pozele în care apăreau împreună. Un al doilea semn important care a întărit ideea unui divorț a fost faptul că Alexandra Stan a renunțat să mai poarte verghetă pe deget. Artista a fost contactată de o publicație și întrebată dacă motivul pentru care a renunțat să poarte verghetă este o posibilă despărțire de proaspătul soț. Cântăreața a dezvăluit că nu dă explicații despre acest lucru și că dorința ei este să își țină căsnicia cât mai departe de ochii presei.

E absurd să dau explicații presei de fiecare dată când îmi dau jos sau pun la loc verighetă. Chiar îmi doresc să păstrez cât mai intimă relația noastră, iar despre Emanuel să nu se mai vorbească în presă, mai ales că nu îi place. Eu sunt acum într-o vacanță în Turcia cu sora mea și aș vrea să mă bucur de ea în continuare.„, declara Alexandra Stan în urmă cu ceva timp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: