Redactia.ro
Home » TV » Prietenii Prințului Harry NU O SUPORTĂ pe Meghan Markle. Iată motivul

Prietenii Prințului Harry NU O SUPORTĂ pe Meghan Markle. Iată motivul

Prietenii Prințului Harry nu o plac pe Meghan Markle. Iată motivul

Meghan Markle a câștigat inimile britanicilor de când a devenit soția prințului Harry, însă prietenii roșcovanului nu sunt deloc încântați de relația lor. Aceștia au făcut dezvăluiri neașteptate pentru biograful regal Angela Levi, ce au fost prezentate în cadrul documentarului ‘ „Meghan and Harry Plus One”, difuzat de postuld e televiziune american CBS.

În urmă cu doar un an, întreaga lume privea cu admirație nunta lui Meghan Markle cu prințul Harry. Ei și-au unit destinele pe 19 mai, anul trecut. Aceștia au devenit deja părinți pe 6 mai. Ei au un băiețel perfect sănătos pe nume Archie. Însă, în timp ce fosta actriță americană este admirată de oameni de pe tot mapamondul, prietenii roșcovanului nu prea o acceptă pe ducesa de Sussex în anturajul lor. Și asta, pentru că Meghan este foarte posesivă și a avut grijă să-l îndepărteze pe Harry de prietenii lui.

Aceștia au dezvăluit că sunt chiar îngrijorați. Ducesa îi face zilnic programul lui Harry și îi controlează fiecare mișcare. Biograful oficial al familiei regale britanice. Angela Levin, susține că de aproape de doi ani de când. Meghan a intrat în viața lui Harry, prietenii lui apropiați abia l-au mai văzut la față. De aici au apărut zvonuri că Prințul Harry a fost obligat să renunțe la alcool, să își schimbe regimul alimentar și să stilul vestimentar la insistențele soției.

Cu toate acestea, gazda documentarului, Gayle King , i-a luat apărarea ducesei. Aceasta susține că sunt doar răutăți și că nu au nicio bază reală. Ce-i drept, orice bărbat când decide să se așeze la casa lui și mai ales când iubește, preferă să petreacă mai mult timp cu persoana iubită, și mai puțin cu prietenii.

Citește și: Ce ascund Ducii de Sussex?! De ce nu vor să facă public certificatul de naștere al bebelușului

Prinţul Harry şi Meghan Markle caută dădacă pentru micuțul Archie

Prinţul Harry şi Meghan Markle caută dădacă pentrufiul lor Archie Harrison. Deși alături de Meghan este și mama ei, ducii de Sussex au decis că au nevoie totuși și de o dădacă.

Prinţul Harry şi-a reluat repede îndatoririle profesionale. Deşi încearcă să-şi scurteze pe cât posibil deplasările, tinerii părinţii sunt deja în căutarea unei persoane care să aibă grijă de bebeluşul lor.

Se pare că însăşi Meghan a vorbit cu personalul de la resurse umane al Familiei Regale pentru a pune la punct cerinţele pe care trebuie să le întrunească aspirantele. Potrivit tabloidului britanic The Daily Express, viitoarea dădacă trebuie să fie „o persoană discretă care să nu se lase copleşită de faimă”.

Ducii se Sussex vor să angajeze chiar și un bărbat

Pe de altă parte, contrar tradiţiei Casei Regală, se are în vedere posibilitatea – potrivit publicaţiei citate – ca persoana aleasă să fie un bărbat. Până acum toate dădacele progeniturilor regale au fost femei. Însă de-acum încolo s-ar putea schimba conceptul din „nanny” în „manny”, potrivit Agerpres.

Ar putea fi aleasă chiar o persoană de cetăţenie americană. Pentru ca Archie să rămână în contact cu rădăcinile sale americane. Publicaţia speculează chiar asupra salariului pe care îl va avea viitorul babysitter. Acesta s-ar ridica la aproximativ 80.000 de euro pe an.

Citește și: Lucruri neștiute despre relația dintre Kate Middleton și Printul William. Ducele de Cambridge o trata ca pe o servitoare pe Kate

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: