Redactia.ro
Home » TV » Prima ceremonie a focului la Insula Iubirii! Denisa i-a spus adio lui Adrian

Prima ceremonie a focului la Insula Iubirii! Denisa i-a spus adio lui Adrian

Prima ceremonie a focului la Insula Iubirii! Denisa i-a spus adio lui Adrian

La numai 5 ore de când l-a lăsat pe Adrian în „grija” Mariei Ilioiu, Denisa de la Insula Iubirii a auzit sunetul alarmei în resort. În ediţia de luni, la scurt timp de la acel moment, concurenta a luat marea decizie: i-a spus adio şi a aruncat brăţara în foc!

Adrian nu a regretat deloc picarea în ispită cu Maria şi a dezvăluit că în relaţia lui Denisa, intervenise monotonia. Însă, concurenta nu îşi explică acest lucru, dat fiind faptul că le mergea bine împreună, înainte de a veni în Thailanda şi, mai mult, Adrian voia să o ceară de soţie. Denisa nu a vrut să facă acest pas pentru că dorea să-şi termine facultatea mai întâi.

Citește și: Insula Iubirii 13 mai 2019. Geanina îl imploră pe Costas să o ia de nevastă

Denisa Insula Iubirii:”Multe minciuni, pe care nu mă aşteptam să le aud din partea lui”

„Multe minciuni, pe care nu mă aşteptam să le aud din partea lui. Că eu îl călăresc, că nu îi place când îl iau în braţe, dar când dormim, el de ce vine să mă ia în braţe? Când stăm în pat împreună de ce dormim, mă ia în braţe? Nu dormim fund în fund şi noapte bună. Nu era o atitudine rece. Cum poţi să spui că este monotonie când tu înainte să vii aici îi spui că vrei s-o ceri de soţie când veniţi acasă?

Citește și: Denisa și Adrian. Primul cuplu care s-a destrămat la Insula Iubirii

Denisa Insula Iubirii: I-am văzut atitudinea. Are atitudinea de cuceritor. A venit aici să facă întrecere cu ispitele. Am primit toate explicaţiile. Nu regret că m-am despărţit de el. Puteţi să îi transmiteţi că e un om liber şi poate să facă ce vrea cu viaţa lui. Fără niciun regret. Trebuie să aduci undeva o persoană, să o umileşti, ca să-i spui că este monotonie? Nu! Putea să-mi spună chestia asta acasă, nu era nevoie să mă umilească în faţa tuturor. Nu mă aşteptam.”, a spus Denisa la prima ceremonie a focului de la „Insula Iubirii”.

Deşi a încercat pentru puţin timp să creadă că totul nu a fost aşa cum pare. Când Radu Vâlcan i-a arătat şi declaraţiile concurentului după picarea în ispită, Denisa nu a mai stat pe gânduri şi a spus stop. „I-a dat liber” lui Adrian şi, întrebată dacă doreşte să îi fie tăiată brăţara care reprezenta iubirea şi legătura dintre ea şi partener, a răspuns tare şi răspicat că… da!

„Da! După ce a făcut, eu nu ştiu cum el se gândeşte că eu aş tolera aşa ceva şi aş accepta”, a mai spus concurenta.

Citește și: Teodora de la Insula Iubirii – Cine este și cum arăta în urmă cu câțiva ani

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: