Redactia.ro
Home » Monden » Prima concurentă de la Survivor All Stars care a avut nevoie de îngrijiri medicale. A căzut din picioare înainte să intre pe traseu

Prima concurentă de la Survivor All Stars care a avut nevoie de îngrijiri medicale. A căzut din picioare înainte să intre pe traseu

GALERIE FOTO (5) Probleme de sănătate Survivor All Stars

Survivor România All Stars 2024 a captivat telespectatorii încă din primul episod, oferind o doză generoasă de surprize și dramatism. Lansat în data de 16 ianuarie, sezonul a adus în prim-plan întâlnirea concurenților cu provocările intense ale Republicii Dominicane, însă nu fără incidente.

Primul episod a debutat cu o notă dramatică, când una dintre concurente a fost afectată de starea de sănătate. Cu experiența deja acumulată în timpul unui show anterior desfășurat în Republica Dominicană, a făcut senzație încă de la începutul competiției.

Concurenta care a avut nevoie de medic în prima ediție de la Survivor All Stars

Taberele jucătoare au pășit pe plajă cu nerăbdare, dar atmosfera a devenit tensionată când Lola Crudu, una dintre vedetele emisiunii, a fost nevoită să se așeze pe nisip pentru a-și reveni. Cu privire la participarea sa în reality-show, Lola a încercat să împărtășească câteva gânduri, dar starea sa de sănătate a necesitat intervenția unei doctorițe prezente în echipa de producție.

Condițiile din Republica Dominicană au fost evident un factor determinat în afectarea stării de sănătate a Lolei Crudu, care a avut nevoie de îngrijiri de specialitate. Doctorița, care a preluat responsabilitatea de la medicul obișnuit al emisiunii, Tata Teo, a intervenit rapid pentru a-i acorda concurentei atenția medicală necesară.

„Este cel mai greu să lucrezi cu oamenii și să fii printre oameni”, au fost vorbele concurentei, înainte de a ceda sub soarele arzător din Republica Dominicană.

Fanii au taxat-o grav pe Lola Crudu

Cu toate acestea, vestea despre problemele de sănătate ale Lolei Crudu nu a fost întâmpinată cu entuziasm de către publicul spectator. Chiar înainte de startul primei probe, criticii online au adus acuze împotriva concurentei, afirmând că aceasta ar fi trebuit să fie mai precaută și să evite participarea dacă știa că este sensibilă la condițiile extreme din cadrul competiției.

Pe de altă parte, alți telespectatori au exprimat îngrijorări cu privire la modul în care show-ul Survivor România All Stars 2024 gestionează problemele de sănătate ale concurenților. Întrebări privind evaluarea prealabilă a stării de sănătate a participanților și asistența medicală adecvată au fost aduse în discuție, subliniind importanța unui echilibru între entertainment și protecția sănătății concurenților.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: