Redactia.ro
Home » Monden » Prima declarație a lui Gabi Bădălău după ce s-a spus că Bianca Drăgușanu e însărcinată

Prima declarație a lui Gabi Bădălău după ce s-a spus că Bianca Drăgușanu e însărcinată

GALERIE FOTO (2) Prima reacție a Biancăi Drăgușanu după ce s-a aflat vestea momentului în mediul public! Ce a spus blondina despre împăcarea cu Gabi Bădălău

Imediat după petrecerea de zile mari din sânul familiei Bădălău, Gabi s-a trezit într-un nou scandal mediatic: Bianca Drăgușanu, cea cu care are o relație on-off, ar fi însărcinată. Ce spune afaceristul despre presupusa sarcină?

Gabi Bădălău, prima declarație despre presupusa sarcină a Biancăi Drăgușanu

În această dimineață, presa autohtonă a titrat că Bianca Drăgușanu ar fi însărcinată cu copilul lui Gabi Bădălau. Iar dacă ea a refuzat să comenteze în vreun fel aceste zvonuri, Gabi Bădălau a rupt tăcerea.

Întrebat fiind dacă se pregătește să devină tată a treia oară, Gabi Bădălău a negat cu vehemență această informație. Bărbatul a declarat în exclusivitate pentru Click.ro că el nu a fost informat de către Bianca Drăgușanu în legătură cu vreo sarcină. „Eu știu că, în acest moment, Bianca nu este însărcinată. Mai mult n-am de ce și ce să comentez”, au fost cuvintele lui Gabi Bădălau.

Nu se știe, așadar, care este adevărul, dat fiind faptul că Bianca Drăgușanu nu a dorit să facă declarații în legătură cu starea ei de sănătate. Potrivit zvonurilor apărute în presă, vedeta ar fi însărcinată în două luni și ar fi făcut deja câteva controale medicale la o clinică privată din Capitală.

Mai mult de atât, una dintre fetele agresate de Bianca, la petrecerea clandestină dată de Gabi Bădălău și Florin Salam acum două săptămâni, dă asigurări că asta le-ar fi zis vedeta la nervi. „V-a spus că sunt gravidă”, ar fi țipat Bianca Drăgușanu, furibundă, la fetele prezente în apartamentul iubitului său.

Bianca Drăgușanu nu a fost invitată la nunta surorii lui Gabi Bădălău

În weekendul trecut, familia Bădălau a petrecut cu fast la nunta Sabinei. Culmea e că Bianca Drăgușanu nu a fost invitată la acest eveniment de familie, pesemne din cauza relației distante pe care aceasta o are cu familia iubitului său. În schimb, Bianca a preferat să se distreze alături de mama și fiica ei în Dubai.

Bianca in Dubai
Una dintre fotografiile postate de Bianca pe rețelele de socializare, astăzi.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: