Redactia.ro
Home » Monden » Prima declarație a lui Petre Roman, după de ce a aflat de decesul Mioarei. Ce decizie a luat fostul premier al României: ”Sunt deja în avion!”

Prima declarație a lui Petre Roman, după de ce a aflat de decesul Mioarei. Ce decizie a luat fostul premier al României: ”Sunt deja în avion!”

Cu regret și durere, lumea mondenă din România s-a confruntat cu vestea tragică a decesului Mioarei Roman, fostă soție a omului politic Petre Roman. În noaptea de joi spre vineri, Mioara Roman a încetat din viață în mod neașteptat, la vârsta de aproape 84 de ani, într-un centru de recuperare din Snagov, unde fusese cazată pentru a beneficia de îngrijire și confort.

Mioara Roman a fost o femeie care a luptat îndelung împotriva unor probleme de sănătate, necesitând adesea asistență medicală specializată. Cu toate acestea, ea a demonstrat mereu o putere de caracter remarcabilă, dar, din nefericire, de data aceasta, moartea a luat-o pe neașteptate, lăsând în urmă un gol imens în sufletele celor dragi.

Petre Roman a făcut primele declarații

În urma acestei tragedii, Petre Roman, fostul soț al Mioarei Roman, a fost contactat de reporterii WOWbiz pentru a-și exprima opinia. Cu toate că a fost rezervat în privința discuției pe acest subiect, el a dezvăluit că se află în drum spre România, fiind la aeroport în momentul convorbirii. Cel mai probabil, Petre Roman dorește să fie alături de fiicele sale, Oana și Catinca, în aceste clipe dificile.

”Sunt în avion, mă întorc spre țară. Nu e acum momentul (nr. de discuții), vă rog frumos!”, a spus Petre Roman, pentru WOWbiz.

Petre Roman a afirmat că nu consideră potrivit să se exprime public în acest moment, având în vedere suferința prin care trec fiicele sale. Desigur, deși el și Mioara Roman au divorțat în 2007 și nu au mai avut contact de atunci, Petre Roman a fost mereu interesat de starea de sănătate a fostei sale soții.

Oana Roman, distrusă de vestea morții mamei sale

De asemenea, Oana Roman, fiica cea mare a Mioarei Roman, a primit știrea tragică în timp ce se afla în vacanță alături de fiica sa. Ea a confirmat că mama sa a plecat din această lume în somn, în liniște, așa cum și-a dorit, în cursul nopții de joi spre vineri, pe data de 23 februarie.

Oana Roman a transmis un mesaj pe rețelele de socializare imediat după ce s-a aflat despre moartea mamei sale. Fiica lui Petre Roman este devastată de durere, mai ales că în urmă cu câteva ore se afla în vacanță alături de fiica sa.

„Drum lin în lumină mama mea bună și frumoasă. Îngerii să te vegheze și să povestești tuturor acolo sus toate lucrurile minunate pe care le povesteai aici. Tot ce sunt îți datorez. Mulțumesc mămica mea pentru tot. Te iubesc și te voi iubi mereu! Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace!”, a scris Oana Roman pe rețelele de socializare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: