Redactia.ro
Home » Știri » Prima declarație a polițistului care l-a găsit pe Aryan în pădure. Ce a descoperit salvatorul: ”Am sunat imediat la 112!”

Prima declarație a polițistului care l-a găsit pe Aryan în pădure. Ce a descoperit salvatorul: ”Am sunat imediat la 112!”

Într-o demonstrație remarcabilă de solidaritate și profesionalism, aproape 500 de polițiști, jandarmi, pompieri și voluntari, alături de câini de căutare și elicoptere, s-au unit într-o operațiune amplă pentru a găsi un băiețel de doi ani, Aryan, dispărut în județul Botoșani. Acest caz a captivat atenția comunității și a mobilizat resurse impresionante, subliniind importanța cooperării și a pregătirii în situații de urgență.

Efortul comunitar desfășurat în căutarea lui Aryan a fost monumental. Participarea a aproape 500 de profesioniști și voluntari, echipați cu tehnologie avansată și sprijiniți de câini de căutare, a fost un exemplu impresionant de mobilizare rapidă și eficientă. Acest caz a subliniat importanța solidarității și a sprijinului comunitar în momente de criză, demonstrând că, atunci când resursele și competențele sunt unite, rezultatele pot fi extraordinare.

Prima declarație a polițistului care l-a găsit pe Aryan

În centrul acestei povești de succes se află Andriș Emanuel (Manu), unul dintre polițiștii care au avut bucuria de a-l găsi pe Aryan. Descriind momentul salvării, polițistul a împărtășit că micuțul era speriat și înfrigurat, însă vederea salvatorilor i-a adus o undă de speranță și bucurie. Cooperarea lui Aryan în momentele care au urmat a fost esențială, demonstrând încă o dată reziliența uimitoare a copiilor, chiar și în cele mai dificile situații.

”Vreau să încep prin a mulțumi tuturor celor care au participat. Succesul misiunii se datorează tuturor, într-adevăr, a fost o acțiune foarte amplă, cu foarte multe persoane implicate.

După căutarea din ziua dispariției am luat toate posibilitățile în calcul, am făcut toate activitățile care se puteau. Au fost reluate ieri toate activitățile de căutare, iar în jurul amiezii, când m-am alăturat și eu la locul dispariției, am stat și ne-am gândit ce am mai putea face în plus, am hotărât să extindem zona de căutare, motiv pentru care eu și ceilalți doi colegi de-ai mei ne-am deplasat la un schit al Mănăstirii Vorona, aflat în mijlocul pădurii, de acolo am mers pe jos în zona cantonului de unde a fost surprins în imaginile în care a fost surprins.

Pe drum, am avut norocul să ne întâlnim cu doi-trei locatari, care se aflau lângă un copac, acolo unde era micuțul, speriat, înfrigurat și așa l-am găsit.

Era speriat, era înfrigurat, la doi ani nici nu are un vocabular foarte bine dezvoltat, dar s-a văzut că era bucuros că a văzut oameni. La prima vedere ne-am uitat să vedem dacă este lovit, dacă este ok, l-am întrebat dacă îl doare ceva, a zis că nu, iar apoi am sunat imediat la 112 și am solicitat un echipaj al ambulanței”, a declarat Andriș Manu.

Cum se simte Aryan

După momentele de tensiune și îngrijorare, vestea că Aryan a fost găsit și este în stare bună a adus ușurare și bucurie. Internat la Spitalul Județean din Botoșani, băiețelul a primit îngrijirile necesare și, din fericire, se află într-o condiție foarte bună. Această veste pozitivă este un testament al profesionalismului și dedicației tuturor celor implicați în operațiunea de căutare și salvare.

Andriș Manu, reprezentând echipa de salvatori, a transmis un mesaj de mulțumire tuturor celor care s-au implicat în căutarea lui Aryan. Recunoașterea eforturilor și contribuției fiecărui individ implicat reflectă spiritul de gratitudine și apreciere care definește comunitățile unite în fața adversității.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: