Redactia.ro
Home » Știri » Prima declarație a tatălui lui Sebi, tânărul ucis de Vlad Pascu, după audierea judecătoarei: ”A văzut o țară întreagă”

Prima declarație a tatălui lui Sebi, tânărul ucis de Vlad Pascu, după audierea judecătoarei: ”A văzut o țară întreagă”

Într-un caz judiciar care a captat atenția opiniei publice din România, tatăl unui tânăr ucis, Valentin Olariu, a avut o intervenție emoționantă și plină de reproșuri la adresa sistemului judiciar. Valentin Olariu este tatăl lui Sebi, tânărul care a fost ucis într-un incident tragic de Vlad Pascu.

Recent, judecătoarea Ancuța Popoviciu, care se ocupă de cazul lui Pascu, a fost audiată de Secția pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii și a manifestat o atitudine considerată de mulți ca fiind sfidătoare, refuzând să răspundă la întrebările reporterilor după audieri.

Prima declarație a tatălui lui Sebi

După audierea judecătoarei Ancuța Popoviciu, moment în care aceasta a ales să nu comunice cu presa, Valentin Olariu a exprimat public nemulțumirea și frustrarea față de ceea ce el consideră o sfidare din partea justiției. Vlad Pascu, acuzatul din acest caz tensionat, este blamat pentru moartea tânărului Sebi și este posibil să fie pus în libertate în doar trei ani. Această perspectivă îl îngrijorează profund pe Olariu, care și-a exprimat temerile că istoria s-ar putea repeta.

„Este bine că a văzut o ţară întreagă. Exact această reacţie o are şi în sală – de sfidare. Justiţia română eu cred că trebuie să ne apere pe noi şi văd că ne sfidează în ultimul hal. Pentru ce? Pentru ce au murit copiii ăştia?

Ca pe Vlad Pascu, peste trei ani de zile, să-l vedem conducând maşina şi mai omorând alţi oameni? După imaginile pe care le-am văzut, mi-am adus aminte când a întrebat de Sebi dacă este în sală”, a spus Valentin Olariu, tatăl lui Sebi, tânărul ucis de Vlad Pascu.

Valentin Olariu luptă pentru dreptate

În speranța unei justiții drepte și imparțiale, Valentin Olariu a cerut ca dosarul să fie mutat din Mangalia, locul pe care îl descrie ca fiind corupt, într-un oraș cu un sistem judiciar perceput ca fiind mai integru.

„Credeţi-mă că nu ştiu ce se va întâmpla, dacă această judecătoare va rămâne în acest dosar. Suntem foarte bulversaţi. Aşteptam să se întâmple ceva. Copiii să fie răzbunaţi şi Vlad Pascu să primească pedeapsă maximă, că asta merită. Nu cerem mai mult. Vrem dreptate şi vrem să se aplice legea. Nu cerem mai mult.

Îmi doresc să se mute dosarul din Mangalia, acolo este lumea coruptă. Măcar la Constanţa să se mute. Ştiu că acolo sunt judecători buni care trebuie să judece acest dosar complicat”, a mai spus tatăl lui Sebi, tânărul ucis de Vlad Pascu.

Cazul a stârnit reacții intense în rândul publicului, mulți cetățeni exprimându-și sprijinul pentru familia lui Sebi și criticând modul în care justiția gestionează astfel de cazuri sensibile. Presiunea este acum pe umerii sistemului judiciar român pentru a demonstra că poate gestiona cazuri de acest fel cu integritate și fără influențe exterioare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: