Redactia.ro
Home » TV » Prima eliminare la „Chefi la cuțite”. Cine a părăsit emisiunea în ediția din 15 mai

Prima eliminare la „Chefi la cuțite”. Cine a părăsit emisiunea în ediția din 15 mai

chefi la cutite

Emisiunea Chefi la cuțite aduce în fața publicului și a celor trei chefi concurenți pricepuți în arta gastronomiei, însă probele pe care aceștia trebuie să le parcurgă nu sunt deloc ușoare. Astfel, în ediția din data de 15 mai a avut loc prima eliminare din acest sezon.

Eliminare la Chefi la cuțite”. Cine a părăsit emisiunea în ediția din 15 mai

Tensiunea din emisiunea Chefi la cuțite a atins cote maxime și în acest sezon. Probele dificile și gătitul contra cronometru nu sunt ușoare deloc, iar unii dintre concurenți cedează sub presiune și fac erori care îi împiedică să ajungă în etapa următoare. În data de 15 mai, un concurent din echipa lui Chef Cătălin Scărlătescu a fost nevoit să plece acasă și să-și ia gândul de la marele premiu.

Emisiunea Chefi la cuțite de luni, 15 mai 2023, a fost plină de tensiune și incidente neplăcute, având mai multe momente pline de suspans. Mulți dintre concurenții aflați în echipa lui Cătălin Scărlătescu au primit punctaje mici la proba individuală, din cauza performanțelor lor slabe.

În timpul anunțării primei eliminări din sezonul 11 al emisiunii Chefi la cuțite, Gina Pistol a creat mari emoții concurenților, suspansul ajungând la cote ridicate. Lino Golden a fost concurentul care a părăsit competiția luni seară, deși își dorea să rămână în concurs și ar fi vrut să demonstreze că este un as în ale gătitului.

Lino Golden nu va renunța la gătit

Chiar dacă Lino Golden a afirmat că îi pare rău că a fost eliminat, acesta este mândru că a ajuns atât de departe în competiție. De asemenea, artistul a dezvăluit că în adâncul sufletului său simțea că nu excela în cadrul competiției.

„Simțeam că nu am făcut prea bine. Am regretat foarte mult că nu am rămas, dar sunt mândru de mine că am ajuns și în punctul ăsta. Nu am treabă cu lumea asta, sunt pur și simplu pasionat și un amator, ceva de genul.

Faptul că am ajuns într-o echipă, pentru mine oricum e win. Și că am avut experiența asta alături de niște oameni super ok. Mi-am făcut prieteni noi”, a declarat Lino Golden. Prietenul lui Alex Velea a promis că nu va renunța la gătit. „Chiar dacă plec supărat, plec cu o experiență nouă de viață și pot să mă laud și eu la oameni acasă. Voi continua să gătesc. Dar nu că o să gătesc, o să gătesc mai bine acum, 100%, pentru că am altă încredere în mine. Au mâncat oameni din mâna mea și le-a plăcut, deci clar pot. Înainte am gătit doar pentru prieteni”, a subliniat Lino Golden.

Sursă foto Antena 1

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: