Redactia.ro
Home » Monden » Prima fotografie cu fetițele gemene ale Valentinei Pelinei și-ale lui Borcea

Prima fotografie cu fetițele gemene ale Valentinei Pelinei și-ale lui Borcea

GALERIE FOTO (2)

În timp ce Cristi Borcea se luptă să obțină o eliberare condiționată, înainte de vreme, fetele sale gemene cresc pe zi ce trece. Valentina Pelinel a postat, ieri, prima fotografie cu fetițele gemene pe o rețea de socializare. Ocazia a fost una specială, dat fiind faptul că ambele fetițe poartă numele ”Maria”.

Prima fotografie cu fetițele gemene

Dacă în primele șase luni de viață, cei doi părinți au decis să-și țină fetițele departe de Internet, Pelinel a revenit la gânduri mai bune. Ea a vrut să marcheze într-un mod inedit ziua lor onomastică.
Cum ambele fetițe poartă numele Maria, Pelinel a postat o fotografie cu cele două în ziua Sfintei Marii. A fost prima dată când fostul manechin a publicat o imagine cu fiicele ei și-ale lui Cristi Borcea.

„La mulți ani tuturor celor ce poartă acest nume sfânt și astăzi își sărbătoresc ziua de nume”, a scris Valentina la descrierea fotografiei, în care apar și Indira Maria și Rania Maria.

Fetițele seamănă cu Valentina Pelinel

Dacă Milan, fiul cel mare, pare copia fidelă a acționarului dinamovist, gemenele par să semene mai mult cu Valentina Pelinel. Cu părul ușor blonduț, micuțele par a o moșteni pe mama lor în ceea ce privește trăsăturile fizice.

prima fotografie cu fetițele gemene
Prima fotografie cu fetițele gemene

Fotografia i-a reunit pe toți cei trei copii ai cuplului, fiind toți îmbrăcați în denim ori nuanțe de bleu. Pesemne, s-a dorit o tematică anume pentru această fotografie. Din imagine am sesizat, însă, și picioarele sculptate ale Valentinei, manechinul recuperându-și silueta în timp record după naștere.

Amintim că Rania Maria și Indira Maria au venit pe lume pe 1 martie. Cele două au frate mai mare, pe nume Milan, în vârstă deja de trei ani. Cei trei, însă, mai au alți șase frați.

Citește și Ținuta wow purtată de Simona Halep la o nuntă. Nu o vezi foarte des așa!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: