Redactia.ro
Home » Știri » Prima imagine cu femeia atacată și ucisă de un rechin în Marea Roșie, Hurghada

Prima imagine cu femeia atacată și ucisă de un rechin în Marea Roșie, Hurghada

GALERIE FOTO (2)

Elisabeth Sauer era o pensionară în vârstă de 68 de ani care se relaxa la malul mării când a fost atacată brusc de un rechin și a rămas rapid fără suflare.

Rechinii din Marea Roșie din Egipt au ucis două femei la câteva ore distanță

Oficialii au recunoscut că două înotătoare au fost ucise de rechini la câteva ore distanță una de alta în apropierea unei stațiuni din Marea Roșie egipteană.

O româncă în vârstă de 40 de ani, încă neidentificată și o femeie austriacă, pe nume Elisabeth Sauer, au fost găsite mutilate la mai puțin de 600 de metri una de cealaltă, în apropiere de Sahl Hasheesh, cunoscutul loc de excursie pentru turiști.

Când rechinul, din specia Mako cu înotătoare scurte, a lovit-o pe Sauer în timp ce aceasta înota în apropierea stațiunii, i-a smuls unul dintre membre și un picior, potrivit poziționării.

În timp ce apa era plină de sânge, ea a fost văzută înotând departe de rechin și în direcția turiștilor care i-au aruncat un sistem de plutire pe camera digitală.Turiștii s-au plâns de absența salvamarilor prin intermediul evenimentului terifiant. După ce a fost salvată, s-au făcut eforturi pentru a o resuscita, cu toate acestea a fost dusă la un spital, unde a decedat. Potrivit „Reuters”, Sauer și soțul ei egiptean locuiau în Egipt de circa cinci ani.

„Plângem moartea lui Elisabeth Sauer… care a murit într-un accident tragic. Sincere condoleanțe familiei. Elisabeth a fost un membru al partidului Verde extrem de devotat de la prima oră în Kramsach, consilier din 1998 până în 2004, de mulți ani consilier supleant loial… Dumnezeu să o odihnească în pace. Am dori să profităm de această ocazie pentru a ne exprima sincerele condoleanțe și compasiunea. Ea va rămâne veșnic amintită pentru modul ei cald și uman”, au scris reprezentanţii partidului pe Facebook.

Litoralul din Hurghada a fgost închis

În urma atacurilor, guvernatorul Mării Roșii, Amr Hanafi, a impus o interdicție de închidere a litoralului timp de trei zile pentru întregul spațiu.

Elisabeth Sauer era de orgine austriacă, avea 68 de ani și locuia în Egipt împreună cu soțul ei egiptean de 5 ani și era pensionară, Sursa Foto:tmz.ng

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: